TEM'de korkunç kaza! Araç kağıt gibi ezildi: Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
TEM'de korkunç kaza! Araç kağıt gibi ezildi: Ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / İHA

TEM Otoyolu Sakarya geçişinde 3 tır ve 1 otomobilin çarpıştı ve zincirleme trafik kazası meydana geldi. Feci kazada kağıt gibi ezilen otomobilin sürücüsü hayatını kaybederken, 3 kişi ise yaralandı.

TEM Otoyolunda korkunç kazada araç kağıt gibi ezilirken resmen can pazarı yaşandı. gece saat 01.30 sıralarında TEM Otoyolu Sakarya geçişi Arifiye ilçesi mevkiinde meydana gelen kazada İstanbul istikametinde ilerlemekte olan Rahman A. idaresindeki yabancı plakalı yağışında etkisi ile sürücüsünün kontrolünden çıkarak yolun sağ şeridinde makasladı. 

Bu esnada aynı istikametten gelmekte olan Hüseyin Y. idaresindeki çekici plakalı ve römorklu tır, makaslayan tıra çarptı. Kazayı görerek yavaşlayan İsmail Yıldız idaresindeki otomobile ise arkasından gelmekte olan Hüseyin D. idaresindeki tır çarptı. 

ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

Çarpmanın etkisi ile otomobil, tır öteki tır arasında kalarak adeta kağıt gibi ezildi. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekiplerince, hurdaya dönen araç içerisinde sıkışan sürücü İsmail Yıldız ve yanındaki Turgay Y., sıkıştıkları bölgeden uzun uğraşlar neticesinde kurtarıldı.

TIR ARASINDA KALAN OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ ÖLDÜ

Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde sürücü İsmail Yıldız’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralılar Turgay Y., Rahman A. ve Hüseyin D. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Turgay Y.’nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Konuya ilişkin inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...