Milas’ta orman yangını kontol altına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Milas’ta orman yangını kontol altına alındı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Muğla’nın Milas ilçesinde Çamköy Mahallesi’nde orman yangını meydana geldi. Orman yangını yaklaşık 2 saat sonra kontrol altına alındı.

Yangın, Milas ilçesi Çamköy Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre henüz bilinmeyen bir nedenle ormanlık alanda yangın çıktı. Dumanları gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Orman Genel Müdürlüğü ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Milas İtfaiye Grup Amirliği ekipleri sevk edildi.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Kısa sürede bölgeye gelen ekipler alevlerin söndürülmesi için çalışma gerçekleştirirken; makilik, orman ve zeytinlik alanların bulunduğu alanda yangına 4 helikopter, 4 uçak ile havadan, 15 arazöz, 7 su tankeri ve 1 dozerle de karadan müdahale edildi. Alevler yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Bölgede oluşan ters rüzgarlar sebebiyle alevlerin yeniden başlamaması için ekipler yoğun çaba sarf ederken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

Milas’ta orman yangını kontol altına alındı

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...