Isparta'da iki grup silah ve sopalarla birbirine girdi: 16 kişi yaralandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Isparta'da iki grup silah ve sopalarla birbirine girdi: 16 kişi yaralandı

YAŞAM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Isparta'da iki grup arasında çıkan kavga meydan savaşını aratmadı. Birbirlerine silahlı ve sopalarla saldıran tarafları, polis güçlükle ayırdı. Kavgada 16 kişi hastanelik oldu.

Isparta'da iki grup arasında çıkan silahlı sopalı kavgada 16 kişi yaralandı. Olay, merkeze bağlı Zafer Mahallesi 215 Cadde üzerinde meydana geldi.

5'İ TÜFEKLE 16 KİŞİ YARALANDI

İki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce işin içine silah ve sopalar girdi. Kavgada 5 kişi tüfekten çıkan saçma sonucu yaralanırken, 11 kişi dayaktan hastanelik oldu.

YARALILARIN SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Çevredekiler durumu anında yetkililere haber verdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılardan 5 kişi Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, 11 kişi ise Isparta Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, ekipler olayla ilgili inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...