Pendik'te kan donduran olay! Yeni doğmuş bebek toprakta yüzüstü halde bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Pendik'te kan donduran olay! Yeni doğmuş bebek toprakta yüzüstü halde bulundu

Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Pendik'te bir evin bahçesinde toprak üzerine yüzüstü halde bırakılmış yeni doğan bir bebek bulundu. Ağlama sesi üzerine fark edilen bebek hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı.

İstanbul Pendik'te evinin bahçesinden saat 04.30 sularında gelen sesler üzerine uyanan Bayram Çakır isimli vatandaş, ağlama sesleri duydu. 1 Mart'ta meydana gelen olayda, sesin nereden geldiğini kontrol etmek için dışarıya çıkan Çakır, bahçede yeni doğmuş bir bebek olduğunu fark etti.

BEBEK YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bebeğin etrafında bulunan kimse olmaması üzerine polis ekiplerine haber verildi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, evin bahçesine bırakılan bebeği sağlık ekiplerine teslim etti.

Sağlık ekipleri bebeği hastaneye götürerek yoğun bakıma aldı. Bebeği bulan şahsın ise ifadesini alındı, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

"AMBULANS GELDİ HASTANEYE GÖTÜRDÜLER"

Olayın yaşandığı apartmanda oturan Nermin Çakır, "Üst komşu seslendi aşağı indim. Sonra üst komşu da geldi polisi çağırdık. Onlar geldi çocuk çıplak daha yeni doğmuş ve sağ, eşimle beraber polisi aradık. Sabahtan beri de karakolda önce polis geldi sonra ambulans geldi hastaneye götürdüler" dedi.

"TOPRAĞA YÜZÜKOYUN BIRAKMIŞLAR"

Olayla ilgili konuşan Refika Bolat ise, "Buraya toprağın üstüne bebek bırakmışlar ama yüzükoyun bırakmışlar. Bilmiyoruz ambulans götürmüş bebeği. Kimin bıraktığını bilmiyoruz. Şu an polisler inceleme yapıyorlar, topraklı bölgeye bırakmışlar" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...