Arif Demirkan kimdir? Cumhur İttifakı (AK Parti MHP) Tire Belediye Başkan Adayı Arif Demirkan Tireli mi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Arif Demirkan kimdir? Cumhur İttifakı (AK Parti MHP) Tire Belediye Başkan Adayı Arif Demirkan Tireli mi?

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Tire Belediye Başkan Adayı Arif Demirkan kimdir? Arif Demirkan kaç yaşında, nereli? Arif Demirkan’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Arif Demirkan’ın vaatleri nedir? AK Parti Tire Belediye Başkan Adayı Arif Demirkan’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti Tire Belediye Başkan Adayı Arif Demirkan’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Arif Demirkan Tireli mi, kimdir? Arif Demirkan nereli, kaç yaşında?

ARİF DEMİRKAN KİMDİR?

1979’de İzmir’in Tire ilçesinde dünyaya gelen Arif Demirkan, Tire Şehir ve Gazileri Anma ve Yaşatma Derneği kurucu başkanıdır. 2019 yılında Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis üyesi olarak seçildikten sonra 2020 milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı olarak göreve devam etti. Demirkan evli ve 1 çocuk babasıdır.

ARİF DEMİRKAN'IN VAATLERİ

Sanayi esnafıyla görüşen ve onların sıkıntılarını dertlerini bildiğini dile getiren Arif Demirkan, onların her konuda yanında olduğunu, ne zorluklar çektiğini çok iyi bildiğini hatta gençlik çağlarına kendisinin de sanayiye çırak olarak başladığını dile getirmiştir.

“Biz bu şehre sevdalıyız. Biriz beraberiz. İlk gün ki aşk ile çalışmalarımıza devam ediyoruz.” diyen Arif Demirkan;

Muhtarları ziyaret ederek onların yanında olduğunu,

Tire Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Kosat Gürler, İlçede bulunan Bankalar ve esnafları ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduğunu, 
Tire İlçe Tarım Orman Müdür Vekili Eda Özden ve müdürlüğün çalışanlarını ziyaret ederek çiftçilerin daha güçlü yarınları için işbirliğini sürdüreceğini dile getirmiştir.

 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...