Zeynel Bakıcı kimdir? AK Parti Selçuk Belediye Başkan Adayı Zeynel Bakıcı Selçuklu mu, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Zeynel Bakıcı kimdir? AK Parti Selçuk Belediye Başkan Adayı Zeynel Bakıcı Selçuklu mu, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Selçuk Belediye Başkan Adayı Zeynel Bakıcı kimdir? Zeynel Bakıcı kaç yaşında, nereli? Zeynel Bakırcı’nın mevcut mesleği nedir, evli mi? Zeynel Bakırcı’nın vaatleri nedir? AK Parti Selçuk Belediye Başkan Adayı Zeynel Bakırcı’nın hayatı ve biyografisi

AK Parti Selçuk Belediye Başkan Adayı Zeynel Bakırcı’nın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Zeynel Bakıcı Selçuklu mu, kimdir? Zeynel Bakıcı nereli, kaç yaşında?

ZEYNEL BAKICI KİMDİR?

1956’da Selçuk'ta dünyaya gelen Dahi Zeynel Bakıcı, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra yüksek lisans ve doktorasını Dokuz Eylül Üniversitesi Maliye Ana Bilim dalında tamamlamıştır. Şuanda Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Meslek Yüksekokulu'nda Öğretim Üyeliği görevi yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

ZEYNEL BAKICI'NIN VAATLERİ

Zeynel Bakıcı Pazar esnafını ziyaret ederek “Kentimizin güzel insanlarıyla bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. İlçemizin kalbinin attığı pazarda vatandaşlarımızın hem nitelikli belediye hizmetini talep ettiklerini hem de kendilerini anlayan insanları aradıklarını görüyoruz. Görevimiz bu beklentileri karşılamak. Kararlıyız.” diyerek pazarcılar, vatandaşlar, esnaflar için düşündüğü vaatlerini dile getirmiştir.

Selçuk’un turizm destinasyonlarından birisi olan Şirince'yi ziyaret ederek, mahalledeki ekonomik faaliyetlerin çeşitlendirilmesi üzerine esnaflarla konuşan ve aldığı talep ve istekler doğrultusunda sözler vermiştir.

İlçedeki iktisadi faaliyetlerin artırılması ve kent dinamiklerinin geliştirilmesi adına birçok çalışmaya öncülük eden Selçuk Ticaret Odası Başkanı Sn. Koray Yolcu ve ekibi ile bir araya gelerek ticaretin çeşitlendirilmesine yönelik fikirlerini ve projelerini paylaşarak bu alanda ne tür bir yolda nasıl ilerleyeceğini anlatarak vaatlerini sıralamıştır.

Üreticinin her zaman yanında olduğunu söyleyen Bakıcı “Selçuk'un büyümesi ve gelişmesindeki itici güç, hiç şüphesiz üreticilerimizdir. Bu anlayış ile bugün Selçuk Ziraat Odası Başkanı Sn. İbrahim Erdallı ve ekibini ziyaret ettik. Görüşmede nar, mandalina ve şeftali gibi ilçemizin önemli ihracat ürünlerine yönelik başta soğuk hava deposu olmak üzere çeşitli projelerimizi dile getirdik. Üreticilerimizin bazı çevre illerdeki arıtma sularının Selçuk'a dökülmesinden duydukları rahatsızlığı dile getirmeleri üzerine de bu konuda özel bir çalışmamız olduğunu müjdeledik. Sayın başkana ve ekinine teşekkür ediyoruz. Üreticimizin yanında durmaya devam edeceğiz.” Şeklinde vaatlerde bulunmuştur.

Ayrıca sosyal medyadan paylaştığı bir yazısında “Sevgili vatandaşlarım, Kıymetli hemşehrilerim,

Öncelikle güzel kentimize hizmet etmek için yola çıkan ve seçimlere katılan başkan adaylarına başarılar diliyorum. Siyasetin varlık amacı, toplumun her kesimine fayda sağlayacak şekilde yapılmasıdır. Bunu söylüyorum çünkü seçim çalışmalarının henüz çok başında, şahsım üzerinden siyaset yapıldığına ve aslı astarı olmayan söylemlerde bulunulduğuna şahit oluyorum. Bu noktada, kamuoyu algısını baskı altına almaya çalışanların davranışlarını da şaşkınlıkla izliyorum. Halbuki esas olan iş ve proje üzerinden konuşmaktır. Bu, benim siyasi ahlakımın ve tecrübemin getirdiği bir tespittir.

Birkaç gündür, belediyedeki memur ve işçi kardeşlerimizin, yanlış bilgilerle yanıltılmaya çalışıldığını duyuyorum. Mevcut Başkanın ve ekibinin bu konudaki yaklaşımını ise icra makamının sahibi olarak kendisine yakıştıramıyorum. Şehrin emini, makamına yakışır şekilde yol almalı ve davranmalıdır. Bakınız ben, gerek memurluğum gerek akademisyenliğim gerekse belediye başkanlığım döneminde, insanların siyasi tercihlerine her zaman saygı duydum; çalışma huzur ve ortamının tesis edilmesi için çabaladım. Bunu yaparken kimseyi ötekileştirmedim, insanların işi ve aşıyla oynamadım. Çünkü bunun sonuçlarının ne olacağını gayet iyi biliyordum. Bugün de aynı düşüncedeyim.

Oy kazanmak için zam yapmayı hiçbir zaman doğru bulmadım buna karşın mesai arkadaşlarımın özlük haklarını ve kariyerlerini iyileştirmeye özen gösterdim. O yüzden seyyanen zammı değil, özlük haklarını savundum. İnsanların ağızlarına bir parmak bal çalmaktan ve dolambaçlı yollarla insanları istihdam etmekten ise uzak durdum. Ben mesai arkadaşlarımın duygularıyla asla oynamam, onlara gerçekçi çözümler sunarım. Yalan söylemem ve iftirada bulunmam; yanlış olduğunu düşündüğüm şeyi net şekilde ifade ederim. Fikrin, emeğin ve gayretin gücüne inanan bir insan olarak, benim bu konudaki hassasiyetimin ne olduğu ortadadır.

Adaylardan ricam, üslubu ile siyaset yapmalarıdır. Daha yolun başındayız arkadaşlar, bu ne öfke? Yoksa, 1 Nisan sabahın tedirginliği mi sardı sizi? Korkmayın, selam vererek gelmesini bildiğimiz gibi nezaketle uğurlamasını da iyi biliriz. Takipte kal...” 
diyerek vaatlerini tek tek sıralamıştır. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...