Hasan Akgün kimdir, nereli? CHP Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Hasan Akgün Büyükçekmeceli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Hasan Akgün kimdir, nereli? CHP Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı  Hasan Akgün Büyükçekmeceli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Hasan Akgün kimdir? Hasan Akgün kaç yaşında, nereli? Hasan Akgün’ün mevcut mesleği nedir, evli mi? Hasan Akgün’ün vaatleri nedir? CHP Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Hasan Akgün’ün hayatı ve biyografisi

CHP Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Hasan Akgün’ün hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Hasan Akgün Büyükçekmeceli mi, kimdir? Hasan Akgün nereli, kaç yaşında?

HASAN AKGÜN KİMDİR?

1957 yılında Trabzon’un Araklı ilçesinde dünyaya gelen  Akgün, öğrenim hayatına Adapazarı’nda başladı, lise eğitimini Bakırköy’de, üniversite eğimini ise İstanbul Yabancı Diller Yüksekokulunda 1978 yılında tamamladı.

1979-1988 yılları arasında Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsünde eğitim programlarına katıldı. 1989-1993 yılları arasında Almanya, Hollanda, Belçika ve Fransa’da yerel yönetimlerin yapılarını inceledi ve bu yönetimlerin Türkiye ile karşılaştırmasını yaptı.

1992 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinde yüksek lisansını tamamladı. 1996 yılında ‘’Kentsel Dönüşüm Sürecinde Büyükçekmece ‘’ konulu doktora teziyle ‘’Doktor’’ unvanını aldı.

1994 yılından itibaren 6 dönem Büyükçekmece Belediye başkanı seçildi, 8 kitap yayınlayan Akgün evli ve 4 çocuk babasıdır.

HASAN AKGÜN'ÜN VAATLERİ

Yeşil için çalışalım, gelecek için çalışalım, gençler için çalışalım, dezavantajlılar için çalışalım. Diyerek 2024 yılını ‘’Çalışma Yılı’’ olarak ilan etti.
Hasan Akgün’ün projeleri ise şöyle;
Kordonboyu Yenileme Projesi
Bülent Ecevit Parkı
Mimar Sinan Köprüsü Tepecik ve Mimar Sinan Ayağı Düzeltme Projesi
Bababurnu Cumhuriyet Parkı ve Yaşam Merkezi
Hatice Göksel ve Piri Reis Caddesi Anaokulu ve Kreşi
Büyükçekmece Mimaroba Kültür ve Sanat ve Davet Salonu
Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi
Büyükçekmece Belediyesi Yat Limanı Ticaret Turizm ve Sosyal Tesis İnşaatı

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...