Mesut Kösedağı kimdir, aslen nereli? CHP Kadıköy Belediye Başkan Adayı Mesut Kösedağı'nın Kadıköy vaatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Mesut Kösedağı kimdir, aslen nereli? CHP Kadıköy Belediye Başkan Adayı Mesut Kösedağı'nın Kadıköy vaatleri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Kadıköy Belediye Başkan Adayı Mesut Kösedağı kimdir? Mesut Kösedağı kaç yaşında, nereli? Mesut Kösedağı'nın mevcut mesleği nedir, evli mi? Mesut Kösedağı'nın vaatleri nedir? CHP İstanbul Kadıköy Belediye Başkan Adayı Mesut Kösedağı'nın hayatı ve biyografisi

CHP İstanbul Kadıköy Belediye Başkan Adayı Mesut Kösedağı’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Mesut Kösedağı İstanbul Kadıköylü mü, kimdir? Mesut Kösedağı nereli, kaç yaşında?

MESUT KÖSEDAĞI KİMDİR?

Mesut Kösedağı, 1984’de İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da bitirdi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetiminden mezun oldu. 2018 yılında Marmara Üniversitesinde Küresel Şehirler ve İstanbul Araştırmaları bölümünde yüksek lisansını bitirdi.

Siyasete 2000 senesinde CHP Kadıköy gençlik kolunda başlayan ve bu dönemde farklı görevler üstlenen Kösedağı, 2014-2019 yılları arasında Kadıköy ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği görevini yaptı.

Halen Kadıköy ilçesinden İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olarak görev yapan Kösedağı, evli ve 1 çocuk babasıdır.

MESUT  KÖSEDAĞI'NIN VAATLERİ

"Kadıköy Mesut Olacak" sloganıyla seçim çalışmalarına başlayan Kösedağı, yıllarca Kadıköy’de olduğunu söyleyerek Kadıköy esnafının sorunlarını çok iyi bildiğini belirtti.

"Dükkanını açık tutabilen her esnaf benim gözümde ekonomisttir. Özellikle esnafın pandemi zamanında esnafı yalnız bırakıldığını ve her zaman yanında olacağım." diyen Kösedağı, Kadıköy’ü sosyal demokratik belediyecilik anlayışı doğrultusunda, Kadıköy halkıyla birlikte kolektif bir sistemle yöneteceğini belirtti

Deniz hatları ulaşımına yeni hatlar ekleneceğini, minibüs yolu trafik sorunu için minibüs yoluna tramvay ekleneceği vaatleri arasında. Birçok okula ve öğrenciye destek verildiği, yeni yurtların yapıldığı, sahillerin restorasyonların yapıldığını, bir çok yapılan yatırımların katlanarak devam edeceğini bu yatırımları muhtarlardan alının geri dönüşlerle ortak yapılacağını söyledi.

Geniş bir teknolojik çevrede ilçenin dijital dönüşüm yapılacağını, akıllı şehir ve sürdürülebilir yöntemlerle Kadıköy’ü Türkiye’nin ilk dijital ilçesi yapacağını söyledi.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...