Murat Ercan kimdir? AK Parti Sincan Belediye Başkan Adayı Murat Ercan Sincanlı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Murat Ercan kimdir? AK Parti Sincan Belediye Başkan Adayı Murat Ercan Sincanlı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Sincan Belediye Başkan Adayı Murat Ercan kimdir? Murat Ercan kaç yaşında, nereli? Murat Ercan’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Murat Ercan’ın vaatleri nedir? AK Parti Sincan Belediye Başkan Adayı Murat Ercan’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti Sincan Belediye Başkan Adayı Murat Ercan’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Murat Ercan Sincanlı mı, kimdir? Murat Ercan nereli, kaç yaşında?

MURAT ERCAN KİMDİR?

1974’te Kırşehir’de doğan Murat Ercan, ilk ve Orta öğrenimini babası memur olduğu için ülkenin farklı şehirlerinde devam ettikten sonra 1991 yılında Keçiören Lisesinden mezun oldu. Üniversitede önce Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültelerinden mezun oldu. Sonraları Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi alanında Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Halen bu alanda doktora çalışmaları devam etmektedir. AK Parti Teşkilatlarında, mahalle, ilçe ve il düzeyinde çeşitli görevler üstlendi. 2014’te Sincan Belediye Meclis Üyesi seçildi. 2017’de Sincan Belediye Başkanlığı görevine seçildi.

31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerde Sincan Belediye Başkanı olarak seçilen Murat ERCAN, evli ve 3 çocuk babasıdır.

2024 yerel seçimlerinde yeniden aday oldu.

MURAT ERCAN'IN VAATLERİ

Seçim çalışmaları kapsamında vaat ettiği Sincan Park’ı ve diğer projeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunan Murat Ercan, Fatih Ülkü Ocakları, Eyüp Sultan Camii, Lale Konferans Salonu, Tandoğan Mahallesi, AK Parti Sincan İlçe Başkanlığı, Bilal-i Habeş-i Cami, İstasyon Mahallesi, Menderes Mahallesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Osmanlı Mahallesi, Cumartesi Semt Pazarı, Mustafa Kemal Mahallesi, Yenikent Merkez Camii, Alcı Mahallesi gibi pek çok yeri ziyaret etmiştir. Ziyaretleri sırasında “En büyük mutluluğumuz ise kadını, erkeği, genci ve yaşlısıyla tüm hemşehrilerimiz için çalışmak, üretmek, onların hayatlarına dokunmak.” Ve “Sincan’ımız için gece gündüz demeden, durmadan yorulmadan çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.” Diyen Ercan, vaatlerini halkın istek ve taleplerine göre sıraladı. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...