Ertuğrul Çetin kimdir? AK Parti Pursaklar Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çetin Pursaklarlı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ertuğrul Çetin kimdir? AK Parti Pursaklar Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çetin Pursaklarlı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Pursaklar Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çetin kimdir? Ertuğrul Çetin kaç yaşında, nereli? Ertuğrul Çetin’in mevcut mesleği nedir, evli mi? Ertuğrul Çetin’in vaatleri nedir? AK Parti Pursaklar Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çetin’in hayatı ve biyografisi

AK Parti Pursaklar Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çetin’in hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Ertuğrul Çetin Pursaklarlı mı, kimdir? Ertuğrul Çetin nereli, kaç yaşında?

ERTUĞRUL ÇETİN KİMDİR?

1975 yılında Ankara Solfasol’da doğan Ertuğrul Çetin, ilk ve Ortaöğretimini Ankara’da tamamladı. Daha sonra Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Antropoloji bölümü ve Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun oldu. 2000-2004 yıllarında kendi dershanesinin Kurucu Müdürlüğünü yaptı. 2009-2014 yıllarında AK Parti Ankara İl Genel Meclisi Üyeliğine seçildi.

2014 Yerel Seçimlerinde AK Parti Pursaklar Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı yaptı. 2014-2017 yıllarında Ak Parti Pursaklar İlçe Başkan Yardımcılığı yaptı. 2014-2019 yıllarında Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği yaptı. 2019 yılından bu yana Pursaklar Belediye Başkanlığı görevini üstlenmektedir.

Ertuğrul Çetin, evli ve 3 çocuk babasıdır.

ERTUĞRUL ÇETİN'İN VAATLERİ

Seçim çalışmaları kapsamında Plevne Camii, Karaca Caddesi, Hüma Sultan Hanım Evi, Çarşamba pazarı, Sirkeli Fatih Sultan Mehmet Camii gibi yerleri ziyaret eden, vatandaşlarla buluşan ve onların istek ve taleplerini toplayan Ertuğrul Çetin; aynı zamanda spor sahalarını, gençleri, dernekleri, yaşlıları da ziyaret ederek onların her zaman yanında olduğunu dile getirerek gençler içinde şu sözleri söylemiştir:

‘‘Belediye olarak ilçemizi imar ederken ve geleceğe taşırken, sosyal ve kültürel anlamda birçok proje ve iş üretiyoruz. Ortaya koyduğumuz tüm eserler ve hizmetler gençlerimizle birlikte değerli ve anlamlı. Gençler bizim geleceğimiz, her şeyimiz. Gençlerimizin bizden talep ettiği her konu da yardımcı olmak ve çözüme kavuşturmak bizim önceliklerimizin arasındadır. Vizyon sahibi olan gençlerimizi görmek gelecek adına bizleri umutlandırıyor. Bundan sonraki süreçte de gençlerimize ve öğrencilerimize yönelik projelerimize ve planlamalarımıza devam edeceğiz’’. Daha sonra gençlerle, gençlik üzerine geleceğe dair fikir alışverişinde bulundu.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...