Vahap Seçer hayatı, biyografisi! CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer'in vaatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Vahap Seçer hayatı, biyografisi! CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer'in vaatleri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer kimdir, kaç yaşında, nereli? 2024 yerel seçimlerinde Mersin belediye başkan adayı olan Vahap Seçer',n mevcut mesleği nedir, evli mi? Vahap Seçer vaatleri nedir? Vahap Seçer Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer hayatı ve biyografisi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı olan Vahap Seçer, 2024 yılında da Mersin belediye başkan adayı olmuştur. CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer kimdir? Vahap Seçer kaç yaşında, nereli?

VAHAP SEÇER KİMDİR?

Vahap Seçer 5 Ekim 1963 tarihinde Tarsus'da dünyaya geldi. Eski TBMM milletvekili ve günümüzde belediye başkanı olan Seçer, Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunudur.

Genç yaşlarda siyasete atılmış ve Demokratik Sol Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe Örgütlerinde ilçe başkanlığı ve Yönetim Kurulu üyeliği de dahil birçok kademede görev almıştır.

Tarım, sanayi ve dış ticaret alanlarında faaliyeti olan şirketlerde yönetim kurulu üyeliği ve başkanlığı, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği ile Ziraat Mühendisleri Odası Üyelikleri, Tarsus Güç Birliği Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanlığı, Türkiye Büyük Millet Meclisi XXIII. ve XXIV. Dönem Mersin Milletvekilliği yapmıştır.

Meral Seçer ile evli olan Vahap Seçer, iki çocuk babasıdır.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...