TFF Fair Play ödülleri Şubat 2024 "en centilmen futbolcu" MKE Ankaragücü forması giyen Olimpiu Morutan oldu! İşte kazananlar...

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
TFF Fair Play ödülleri Şubat 2024  "en centilmen futbolcu" MKE Ankaragücü forması giyen Olimpiu Morutan oldu! İşte kazananlar...

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) düzenlediği Fair Play Ödülleri'nin Şubat 2024 dönemi sahipleri netleşti. Peki, en centilmen futbolcu kim oldu? En centilmen teknik direktör hangisi? İşte detaylar.

TFF Fair Play ödüllerinde şubat ayının kazananları açıklandı.  Törende kategorilere göre ödüle layık görülenler ise netleşti. Peki, en centilmen futbolcu kim oldu? En centilmen teknik direktör hangisi? İşte ödülün sahipleri.

Türkiye Futbol Federasyonu'nda,  Ali Erten başkanlığında, Prof. Dr. Mustafa Sait Gönen, Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Prof. Dr. Fatma Ayanoğlu, Banu Yelkovan, Attila Gökçe, Ömer Üründül, Berrin Altınöz ve Metin Tekin'den oluşan TFF Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu, şubat ayı değerlendirmelerini yaptı.

TFF Fair Play ödülleri Şubat 2024  "en centilmen futbolcu" MKE Ankaragücü forması giyen Olimpiu Morutan oldu! İşte kazananlar... - 1. Resim

EN CENTİLMEN FUTBOLCU KİM OLDU?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) düzenlediği Fair Play Ödülleri'nin Şubat 2024 dönemi sahipleri belirlendi. Buna göre, en centilmen futbolcu MKE Ankaragücü forması giyen Olimpiu Morutan oldu.

EN CENTİLMEN TEKNİK DİREKTÖR KİM OLDU?

TFF Fair Play ödüllerinde şubat ayının kazananları arasında en centilmen teknik direktör ise Trabzonspor'un çalıştırıcısı Abdullah Avcı seçildi.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...