Sporseverlere müjde: TFF, lig maçlarını YouTube'dan canlı yayınlayacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sporseverlere müjde: TFF, lig maçlarını YouTube'dan canlı yayınlayacak

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Alt liglerin izlenirliğini arttırmak isteyen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), TFF 2. ve 3. Lig maçlarının TFF YouTube kanalında canlı yayınlanacağını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), TFF 2. ve 3. Lig maçlarının TFF YouTube kanalında canlı yayınlanacağını açıkladı.

Test yayınlarının ardından her hafta düzenli olarak TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'den birer maç TFF kurumsal YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta saat 14.00'te, Kastamonuspor ile Sarıyer arasında Kastamonu Gazi Stadyumu'nda oynanacak olan müsabaka ilk canlı test yayını olarak TFF YouTube kanalında yayınlanacak.

TFF'de sürpriz gelişme! Süper Lig yayın ihalesi iptal edildi | Türkiye  Gazetesi

TFF 2.LİG VE 3.LİG MAÇLARI ÜCRETSİZ YAYINLANACAK

Test yayınlarının tamamlanmasının ardından TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de mücadele eden tüm kulüplerin her hafta en az birer maçının canlı yayınlanmasıyla, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de müsabakaların izlenirliğinin ve kulüplere olan ilginin artırılması, ayrıca bu liglerde oynayan yetenekli futbolcuların da tüm dünyada futbolseverler tarafından izlenebilmesinin sağlanması hedefleniyor.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...