Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan (sağda), G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı için bulunduğu Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov (solda) ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Brezilya’da temaslarına devam ediyor. Bakan Fidan burada Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile görüştü.

RUS MEVKİDAŞI İLE GÖRÜŞTÜ

Rio de Janerio şehrinde gerçekleşen G20 Dışişleri Bakanları zirvesinde Bakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bir araya geldi. Bakan Fidan ile Rus mevkidaşı Lavrov, Rusya-Ukrayna arasındaki savaş ve tahıl koridorunun yanı sıra Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Türkiye'ye yapması beklenen ziyareti ele aldı.

Dışişleri Bakanlığı resmi X hesabından Fidan ve Lavrov'un bir arada olduğu bir fotoğraf paylaşıldı.  

RİO'DA RUS-TÜRK GÖRÜŞMELERİ

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova da resmi Telegram hesabında, "Rio'da Rus-Türk görüşmeleri" notuyla bir fotoğraf paylaştı.

 

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...