Gucci'nin Ermeni modeli terör örgütüne katıldı! Azerbaycan'ı tehdit etti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Gucci modeli Armine Harutyunyan, içerisinde PKK ve Asala'lı teröristlerin de yer aldığı Ermeni terör örgütü Voma'ya katıldığını duyurdu. Silahlı görüntüleri paylaşılan Harutyunyan, Azerbaycan'ı tehdit eden açıklamalarda bulundu.

Gucci'nin güzellik algısını yıkıyoruz diyerek reklamlarında oynattığı, dünyada çirkin model olarak tanınan Ermeni model Harutyunyan, Azerbaycan'a karşı terör örgütüne katıldığını açıkladı.

Ermeni model, terör örgütün kanalına röportaj verdi. Elinde silahıyla eğitim aldığı anlar paylaşılan Harutyanyan, açıklamasında Azerbaycan'a saldıracaklarını söyledi.

"AZERBAYCAN'LA ALIŞILMADIK BİR MÜCADELEYE HAZIRLANIYORUZ"

Ermeni terör grubu, Azerbaycan'a tehditler savurarak, "Azerbaycan'la alışılmadık bir mücadeleye hazırlanıyoruz" söyleminde bulundu. 

Terör örgütü Vamo'nın içerisinde PKK ve Asala'lı teröristler de bulunuyor.

ARMİNE HARUTYAN KİMDİR?

Gucci, 2019 yılında marka yüzü olarak 23 yaşındaki Ermeni asıllı Armine Harutyunyan'ı podyuma çıkartmıştı. 

Kemikli burnu, uzun ve biçimsiz kaşlarıyla gündem olan Armine Harutyunyan, güzellik algıları yıkarak dünyanın en ünlü markalarından birinin yüzü oldu.

O dönem hem tepki çeken hem de destek gören Armine, modellik kariyerini başarıyla sürdüreceğini ve kendisiyle barışık olduğunu açıkladı.

KARABAĞ'DA ANTİTERÖR OPERASYONU

Azerbaycan ordusunun Dağlık Karabağ’da 19-20 Eylül’de silahlı Ermeni gruplara yönelik gerçekleştirdiği operasyonun ardından Ermeni ayrılıkçılar silah bırakmak zorunda kalmıştı. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...