Nijerya'da tekne faciası: Çok sayıda ölü, 100'den fazla kayıp!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Nijerya'da tekne faciası: Çok sayıda ölü, 100'den fazla kayıp!

Dünya Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Nijerya, feci bir tekne kazasıyla sarsıldı. Bir teknenin alabora olması sonucu çok sayıda kişi hayatını kaybetti. Kayıp 100 kişiyi arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Batı Afrika ülkesi Nijerya'da tekne faciası yaşandı. Ülkenin kuzeybatısında içinde 100'den fazla kişinin bulunduğu bir tekne battı. Faciada çok sayıda kişi hayatını kaybetti. 100'ün üstünde kişinin kayıp olduğu bildirdildi.

NİJER NEHRİNDE ALABORA OLDU

Niger Eyaleti Acil Durum Yönetim Ajansı Sözcüsü Ibrahim Audu bugün yaptığı açıklamada, ülkenin kuzeybatısındaki Borgu bölgesinden Kebbi eyaletine giden teknenin Nijer Nehri’nde alabora olması sonucu 8 yolcunun öldüğünü açıkladı.

KAYIP 100 KİŞİ İÇİN ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Dün meydana gelen kazada kaybolan 100 kişiyi arama-kurtarma çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Audu, aşırı kalabalık olan teknenin şiddetli rüzgar nedeniyle alabora olduğunu söyledi.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...