Avcılar'da metrobüsler çarpıştı, çok sayıda yaralı var!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Avcılar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri metrobüs durağında feci kaza! Durakta yolcu indiren metrobüse başka bir metrobüs çarptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kaza ulaşımı da etkiledi, işte son gelişmeler...

Avcılar'daki metrobüs durağında saat 12.30 sularında kaza yaşandı. Yolcu indirmek üzere durağa yanaşan metrobüse aynı yönden gelen başka bir metrobüs çarptı.

Avcılar'da metrobüsler çarpıştı, çok sayıda yaralı var! - 1. Resim

5 YOLCU YARALANDI

Kazada metrobüste bulunan 5 yolcu yaralandı. Güvenlik görevlisinin ihbarı sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahale sonrası yaralılar ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı.

Avcılar'da metrobüsler çarpıştı, çok sayıda yaralı var! - 2. Resim

ULAŞIM BİR SAAT BOYUNCA TEK ŞERİTTEN YAPILDI

Kazaya karışan metrobüsler duraktan kaldırıldı. Yapılan çalışmalar nedeniyle metrobüs seferleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri durağında yaklaşık 1 saat tek şeritten sağlandı. Ekiplerin çalışmaları sonrası kazaya karışan metrobüslerin vinç yardımıyla çekilmesi ile seferler normale döndü.
Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet Kırıcı 8 Mart 2024 14:57

Bu... Hala yüzde 40"larda oy çıkıyorsa İstanbulluya...

Sonraki Haber Yükleniyor...