Evlat nöbetindeki ailelerin acısı dinmiyor! 'DEM Parti'ye oy verenler hakkımıza giriyorlar'

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Çocuğu terör örgütü tarafından dağa kaçırılan ve Van'daki evlat nöbetine katılan anne Saliha Mert, DEM Parti’ye oy verilmemesi gerektiğini belirterek, "Bu partiye oy verenler, hakkımıza giriyorlar" dedi.

Terör örgütü PKK tarafından çocukları dağa kaçırılan ailelerin başlattığı evlat nöbeti 75'inci haftasında devam ediyor. Birçok farklı ilde devam eden eylemlerden birisi de Van'da gerçekleşti. Evlatları farklı tarihlerde dağa kaçırılan 35 aile, ellerindeki dövizlerle DEM Parti İl Örgütü binası önüne kadar yürüdü.

SESLERİNİ MÜZİKLE BASTIRDILAR

DEM Parti ve PKK aleyhine slogan atan ve çocuklarını isteyen aileler, seslerinin yüksek sesli müzikle bastırılmasına tepki gösterdi.

Oğlu Yetiş için yaz kış demeden eyleme katıldıklarını belirten anne Saliha Mert, "Her zaman buraya geleceğiz ve eylemimize devam edeceğiz. Hakkımız olan evlatlarımızı istiyoruz. Müzikle bizi susturmaya çalışıyorlar ama biz yılmayacağız. Çocuklarımızı kaybettiğimiz yerdeyiz, evlatlarımızı istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Evlat nöbetindeki ailelerin acısı dinmiyor! 'DEM Parti'ye oy verenler hakkımıza giriyorlar'

"BU PARTİYE OY VERENLER HAKKIMIZA GİRİYORLAR"

Yaklaşan yerel seçimlerde kullanılacak olan oyların önemine değinen anne Mert, "Oy kullanacak olan herkes bizim gibi acı çeken aileleri görsün. Bu partiye oy verenler, bizim hakkımıza giriyorlar. Bu yolda can verdik. Evlat çalmışlar bizden. Kendi derdimi bile anlatamıyorum. O kadar acı çekiyorum ki, acımın tarifi yok. Bir evlat bu. Evladın tarifi olur mu?" dedi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...