FETÖ firarisi eski öğretmen kıskıvrak yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
FETÖ firarisi eski öğretmen kıskıvrak yakalandı

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Samsun'da hakkında terör örgütü FETÖ'ye üye olmak suçundan 6 yıl 3 ay cezası bulunan öğretmen yakalandı. Söz konusu şahıs soruşturma açıldığı dönemde meslekten ihraç edilmişti.

Türkiye'nin terörle mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Güvenlik güçleri ulusal güvenliğe büyük bir risk teşkil eden terör örgütleri mensuplarına nefes aldırmıyor. Bu kapsamda firari FETÖ mensupları er ya da geç yakalanarak adalet önüne çıkarılıyor. 

SAMSUN'DA FİRARİ FETÖ'CÜ ÖĞRETMEN YAKALANDI

Son olarak Samsun'da FETÖ'den yargılandığı mahkemece 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan öğretmen, polis tarafından yakalandı.

MESLEKTEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları takip ve çalışmalarda doğrultusunda Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında yargılandığı mahkemece 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan ve meslekten ihraç edilen bir öğretmeni yakalayarak gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ANKARA'DA FETÖ'NÜN TSK MAHREM YAPILANMASINA OPERASYON

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmalar kapsamında, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Kara Kuvvetleri Komutanlığını hedef alarak içerisinde yuvalanan ve ‘mahrem hizmetler’ olarak adlandırılan yapılanmasına ilişkin iltisakı ve irtibatı olduğu anlaşılan, 16 şüphelinin, eş zamanlı olarak gözaltına alınmalarına karar verildi.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...