FETÖ'nün TSK mahrem yapılanmasına soruşturma: 16 kişiye gözaltı kararı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
FETÖ'nün TSK mahrem yapılanmasına soruşturma: 16 kişiye gözaltı kararı

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

FETÖ'nün TSK mahrem yapılanmasına ilişkin iltisakı ve irtibatı olduğu tespit edilen 16 şüphelinin, eş zamanlı olarak gözaltına alınmalarına karar verildi.

Türkiye'nin terörle mücadelesi sürüyor... Adli merciler ve güvenlik güçleri ulusal güvenliğe risk teşkil eden terör örgütlerine adeta göz açtırmıyor. Son olarak Ankara'da devletin kılcal damarlarından temizlenen terör örgütü FETÖ'nün TSK mahrem yapılanması için harekete geçildi.  

16 KİŞİ İÇİN EŞ ZAMANLI GÖZALTI KARARI

Bu kapsamda Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmalar kapsamında, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Kara Kuvvetleri Komutanlığını hedef alarak içerisinde yuvalanan ve ‘mahrem hizmetler’ olarak adlandırılan yapılanmasına ilişkin iltisakı ve irtibatı olduğu anlaşılan, 16 şüphelinin, eş zamanlı olarak gözaltına alınmalarına karar verildi.

YAKALAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Başsavcılık, şüphelilerin yakalanmasına yönelik işlemlerin Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince devam ettiğini belirtti.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...