FETÖ'nün TSK mahrem yapılanmasına operasyon: Çok sayıda gözaltı var

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
FETÖ'nün TSK mahrem yapılanmasına operasyon: Çok sayıda gözaltı var

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Konya'da FETÖ'nün TSK mahrem yapılanması soruşturması çerçevesinde gözaltına alınan 12 şüpheliden 3'u tutuklandı. 9'u ise adli kontrol ve yurt dışı yasağı ile serbest bırakıldı.

Türkiye’nin ulusal güvenliği tehdit eden terör örgütleriyle amansız mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda ülke genelinde terör örgütü FETÖ mensuplarına yönelik soruşturmalar sürüyor. 

KONYA'DA FETÖ'NÜN TSK MAHREM YAPILANMASINA SORUŞTURMA

Son olarak Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ askeri mahrem soruşturması kapsamında 12 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

3'Ü TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 12 şüpheliden 9'u adli kontrol ve yurt dışı yasağı ile serbest bırakılırken, 3 şahıs ise adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İTİRAFÇILARIN VERDİĞİ BİLGİLER SONUCU 98 KİŞİ TESPİT EDİLDİ

Şüpheli şahısların vermiş oldukları bilgiler neticesinde FETÖ terör örgütü ile bağlantılı olan 98 kişi tespit edilirken, bu şahıslardan 39'unun örgütle irtibatı ve iltisakı ilk defa deşifre edildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...