FETÖ tutuklusu Metin Topuz hakkında yeni gelişme!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
FETÖ tutuklusu Metin Topuz hakkında yeni gelişme!

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

FETÖ üyeleriyle irtibatlı olduğu gerekçesiyle hapis cezası alan ABD İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz, tutuklu ve hükümlü olarak cezaevinde kaldığı süreler dikkate alınarak denetimli serbestlik kararıyla tahliye edildi.

Bir dönem ABD İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi olan ve hakkında terör örgütüne üye olmak suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezası bulunan Metin Topuz, denetimli serbestlik kararıyla tahliye edildi.

Bir dönem ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda görevli olan Metin Topuz'un FETÖ/PDY üyesi olduğu iddiasıyla 15 yıla kadar hapis talebiyle yargılandığı dava 11 Haziran 2020'de karara bağlanmıştı.

Mahkeme, Topuz'u 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırmıştı. Topuz'un 9 Kasım tarihinde tutuklu ve hükümlü olarak cezaevinde kaldığı süre uyarınca denetimli serbestlik kararıyla tahliye edildiği öğrenildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...