Muğla'da deprem oldu, çevre iller de sallandı! AFAD son dakika olarak duyurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Muğla'da deprem oldu, çevre iller de sallandı! AFAD son dakika olarak duyurdu

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son deprem haberi Muğla'dan geldi. Korkutan deprem çevre illerden de hissedildi. AFAD, Köyceğiz merkezli depremi son dakika olarak duyurdu, işte bölgede son durum..

Yurdun dört bir yanından korkutan deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Muğla'da sahur vakti deprem oldu, sarsıntı çevre illerde de hissedildi. AFAD ilk verileri paylaştı. 

MUĞLA 4 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREMLE SALLANDI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı. Saat 05.04’te meydana gelen depremin derinliği ise 7.09 km olarak belirlendi. Sarsıntı çevre illerde de hissedilirken şuan için herhangi bir olumsuz ihbarın yapılmadığı öğrenildi. 

SARSINTILAR DEVAM ETTİ

Muğla'da 4 büyüklüğündeki depremin ardından birçok ufak çaplı sarsıntılar yaşandı. Bir kaç dakika ara ile meydana geldi, bölge halkı büyük panik yaşadı. AFAD son sarsıntılara ilişkin de açıklamada bulundu. 

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İzmir, İstanbul, Malatya Kahramanmaraş, Hatay, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, Manisa ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...