TÜYAP-Büyükçekmece-Silivri hattı! Murat Kurum yerel seçim vaadini açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

2024 yerel seçimleri için Türkiye Yüzyılı Vizyonu Toplantısı'nda vaatlerini açıklayan AK Parti'nin İstanbul Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Silivri'ye metro geleceğini "Buradan müjdemizi veriyoruz. Evet, Silivri’ye metrobüs geliyor" sözleriyle duyurdu. D-100 karayolunun düzenleneceğini vadeden Kurum, yeni metrobüs hattının TÜYAP-Büyükçekmece-Silivri hattına kadar uzanacağını söyledi. İşte Murat Kurum'un vaat olarak duyurduğu yeni metrobüs güzergâhı...

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu Toplantısı'nda İstanbul projelerini anlattı.

Kurum, TÜYAP fuarına kadar uzanan metrobüs güzergahının Silivri'ye kadar uzatılacağını şu sözlerle açıkladı.

"Buradan müjdemizi veriyoruz. Evet, Silivri’ye metrobüs geliyor. Amacımız İstanbul’da şehrin her yanına aynı hizmetleri götürmek, şehrin merkezindeki yoğunluğu olabildiğince çeperlere taşımaktır. Bu hedefle de D-100 karayolunu düzenleyerek metrobüs hattımızı TÜYAP-Silivri hattına kadar uzatacağız."

Murat Kurum'un açıklaması sırasında ekrana yansıtılan videoda Silivri'ye kadar uzanacak metrobüs güzergahı da gösterildi.

TÜYAP-Büyükçekmece-Silivri hattı! Murat Kurum yerel seçim vaadini açıkladı

İŞTE KURUM'UN AÇIKLADIĞI YENİ METROBÜS GÜZERGÂHI

TÜYAP - Boğaziçi Caddesi - Büyükçekmece - Mimarsinan - Mimaroba-Sinanoba kavşağı - Güzelce - Bahçelievler Mahallesi - Kumburgaz - Kamiloba - Güvercin Deresi - Ahmet Ziylan - Selimpaşa - Altınkök Caddesi - Kavaklı Mahallesi - Kavaklı Kavşağı - Turgut Reis Caddesi - Müjdat Gürsu Caddesi - Silivri-2 Kavşağı - Mimar Sinan Caddesi - Sinekli Kavşağı - Silivri

Murat Kurum, metrobüs vaadini şu sözlerle duyuruldu:

  • Metrobüs filosuna her yıl 100 yeni araç, otobüs filosuna her yıl 250 yeni araç kazandırılacak.
  • Metrobüse yeni hatlar eklenecek. TÜYAP-Silivri metrobüs hattına kadar uzatılacak. 

 

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Toprak 9 Şubat 2024 17:49

Çok şükür birileri şunu düşündü

Sonraki Haber Yükleniyor...