Yeni bir kalkışma tehlikesi! FETÖ ve İsrail’den ortak darbe planı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yeni bir kalkışma tehlikesi! FETÖ ve İsrail’den ortak darbe planı

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

MOSSAD’ın desteğini alan FETÖ, diğer terör örgütleriyle birlikte kaos çıkarmak için harekete geçti. Hedef en geç 2026’da darbe yapmak. Son günlerdeki tuhaf gelişmeleri yorumlayan müstafi Amiral Yaycı “MOSSAD’ın güdümündeki FETÖ’cü hainler ve iş birlikçileri yeni darbeye hazırlanıyor” uyarısı yaptı.

YILMAZ BİLGEN'İN HABERİ Batı destekli terör örgütü FETÖ, İsrail ile anlaştı. Gazze’deki soykırım sonrası ilişki trafiği yoğunlaşan taraflar yeni bir darbe ajandası hazırladı. Mossad destekli bir yapı ihdas eden İsrail-FETÖ ittifakı; Arap Baharı, 28 Şubat, 17-25 Aralık, Hendek olayları, 15 Temmuz ve Gezi kalkışması dâhil son 20-30 yıllık ayaklanma ve darbeleri inceleyip yeni eylem planı için düğmeye bastı. Müstafi Amiral Cihat Yaycı, İstanbul’daki kilise saldırısı ve artan terör eylemleri, ekonomik gelişmeler, Mossad imzalı provokasyonlar, FETÖ ve hükûmet karşıtları için yargıdan çıkan lehte kararların doğru okunması gerektiğini söyledi. Yaycı, Türkiye’nin hızla 15 Temmuz ihanetine benzer bir sürece doğru sürüklenmek istediğini de vurguladı. 

FETÖ’nün önceliği 15 Temmuz’da yaşadığı yenilgiye bağlı olarak gelişen psikolojik kaybı telafi etmenin planını yapıyor. FETÖ, Erdoğan’ı devirmek üzere Tel Aviv ile mutabakat yaptı. En geç 2026 yılında büyük çaplı toplumsal karmaşa üretmek isteyen kirli ittifak, FETÖ’nün maliye, güvenlik ve yargıdaki uyuyan hücreleri ile birlikte PKK, DEAŞ, DHKP-C gibi paydaşları kullanacak. Ayrıca muhalif medya ve sivil toplum örgütleri gibi araçları da algı operasyonları için devreye sokmayı hedefliyorlar. 

İSLAM DÜNYASINA SIZDILAR

“Tayyip Baharı” olarak adlandırılan sürecin, başta Irak ve Suriye olmak üzere Türk Cumhuriyetleri, Libya, Kıbrıs gibi ülkelerde de domino etkisi yapacağı hesaplanıyor. Örgüt elebaşı üst düzey yöneticilerine “15 Temmuz’un aksine bu sefer sadece askerî metotla değil yeni ve çok daha kapsamlı bir şekilde Erdoğan’ı devireceğiz” propagandası yapıyor. FETÖ elebaşının şifreli açıklamaları ile iç ve dış gelişmelerin birlikte okunması gerektiğini ısrarla vurgulayan Cihat Yaycı, şu ikazlarda bulundu: 

FETÖ, 15 Temmuz da aldığı zayiatı kabullendi. Ancak afişe olmayan teröristlerini koruma amaçlı ciddi bir perdeleme stratejisi uyguladı. Şu an en güvendiği kadrolar da bunlar. İsrail’le zaten uzun soluklu birliktelikleri vardı. İş birliğine gitmeleri kadar doğal bir şey olamaz. Türkiye, Kıbrıs, Türk Cumhuriyetleri, Orta Doğu ve arzımevut toprağı gördükleri Irak ve Suriye için siyonistler ile menfaat ortaklıkları var.  

Yeni bir kalkışma tehlikesi! FETÖ ve İsrail’den ortak darbe planı

DÖNEN HÂKİMLERE DİKKAT 

“Bir önceki ihaneti TSK’ya sızan hainler eliyle gerçekleştirmek istediler. Ancak bu sefer çok daha farklı bir hazırlık içindeler. Askerî yöntemle değil, Türkiye’yi ekonomik, siyasi ve bölgesel dengeler üzerinden vurma planı yapıyorlar. Bunun için kaos ve kargaşa çıkaracaklar. Öncelikli amaçları, Erdoğan’ın ve hükûmetin, ülkeyi yönetemediği izlenimini vermek. Ardından geniş katılımlı bir hükûmet benzeri söylemle ülkeyi teknokrat kadrolara mahkûm etmek istiyorlar. Bu anlattıklarımız çıkarım değil. Çok ciddi bilgi akışımız var. FETÖ, ekonomiyi ve millî bütünlüğü felç edecek her ihtimali değerlendiriyor. Her türden iç ve dış odakla ittifak hâlindeler. Maalesef kale kapılarını da tutuyorlar. Şu an yargıdaki geri dönüşler devam ederse, yargı bürokrasisinde eski güçlerine kavuşmaları işten bile değil. Hatta kısa süre sonra dönüş kararlarını şu an göreve iade edilen hâkimler verecek. Bu bile başlı başına intihar anlamı taşıyor. Darbeye giden sürecin en etkin unsuru Fuat Avni’nin tekrar ortaya çıkması, TSK mahrem imamı ve 80’den fazla ağırlaştırılmış müebbet alan Kemal Köker’in koğuşunda çekilen videolar da sürecin yargı ve terör eylemlerine paralel ilerlediğine dikkat çeken diğer göstergeler.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Halil Erdoğan 21 Şubat 2024 04:06

Cihat bey e teşekkür ediyorum... Özel de mavi vatan mevzuunda bütün ülke yi bilgilendirip kilavuzluk yaptığı için... Ve şimdi den yeni bir kargaşa kaos ve anarşi çıkarıp ülkemizi 80 öncesine döndürme çalışmalarını sezinleyip devlet ve milletimizi uyardığı için...

Sonraki Haber Yükleniyor...