Survivor All Star' da bu hafta kırmızı takımdan Mustafa Kemal elendi! Mustafa Kemal Kurt Survivor’a veda etti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Survivor All Star' da bu hafta kırmızı takımdan Mustafa Kemal elendi! Mustafa Kemal Kurt Survivor’a veda etti

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor yeni bölümde veda eden isim belli oldu. Survivor kim elendi, hangi yarışmacı adaya veda etti, soruları hız kazandı. 7 Mart Survivor All Star haftanın elenen ismi haberimizde… Survivor All Star 2024 kim gitti?

Survivor All Star yeni bölüm büyük heyecana sahne oldu. Düellonun olduğu gecede 4 erkek adaydan biri adaya veda etti.  Peki, Eleme adayları Mustafa Kemal, Batuhan, Yaman ve Hakan arasından kim gitti? Adaya veda eden yarışmacıyı öğrenmek isteyenler Survivor kim elendi, kim gitti? sorusunu internette araştırdı. 

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor All Star kim gitti, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. Survivor kim gitti? sorusu gündemde... Eleme potasında yer alan Hakan, Batuhan, Mustafa Kemal ve Yaman arasında düello oynandı. Bir yarışmacı TV8'in sevilen yarışma programı Survivor'a veda etti. 

Survivor All Star' da bu hafta mavi takımdan Hakan elendi! Hakan Hatipoğlu Survivor’a veda etti - 1. Resim

4 eleme adayı Mustafa Kemal, Batuhan, Yaman ve Hakan'dan biri bu hafta evine döndü. Survivor 2024 erkek elemesinin olduğu haftada düello 4 isimle gerçekleşti.

SURVİVOR ALL STAR 7 MART VEDA EDEN İSİM

Yaman ve Mustafa Kemal eşleşmesinde zaferle ayrılan Yaman oldu. Hakan ve Batuhan eşleşmesinde kazanan isim ise Batuhan oldu. Kaybeden iki isim Musfata Kemal ve Hakan karşı karşıya geldi. 4-4'e gelen mücadelede zafer sayısını alıp adada kalan isim Hakan olurken Mustafa Kemal adaya veda etti.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...