Survivor iletişim ödülünü bayrak yarışında mavi takım kazandı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Survivor iletişim ödülünü bayrak yarışında mavi takım kazandı

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor'da dün akşam iletişim oyunu oynandı. Kırmızı ve mavi takım arkadaşlarıyla konuşma ödülü için kıyasıya mücadele verdi. 6 Mart Survivor bölümünün ardından iletişim ödülünü hangi takım kazandı sorusu gündeme geldi. İşte, detaylar...

Survivor iletişim ödülünü hangi takım kazandı? sorusunun cevabı araştırılıyor. Kazanan takım hem yakın bir arkadaşıyla hem de menemen yeme ödülü kazandı. 

SURVİVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da kıyasıya mücadelenin izlendiği iletişim ödülü oyununda Kadınlar turunu 8-6 mavi takım kazandı. Ardından erkekler turunu kırmızı takımın kazanmasıyla takımlarda 1-1 eşitlik meydana geldi. En iyiler bayrak mücadelesine çıktı ve Ogeday-Seda ile Atakan-Nefise eşlemesinde Ogeday'ın aldığı sayısıyla mavi takım 3-2 skorla iletişim oyununu kazandı. Survivor iletişim ödülünü bayrak yarışında mavi takım kazandı - 1. Resim

SURVİVOR BU HAFTA ELEME ADAYLARI KİM?

Survivor'da bu hafta eleme potasına giren birinci isim mavi takımdan Hakan oldu. Ardından kırmızı takımın kaybettiiği ikinci dokunulmazlık oyununda eleme potasına Mutafa Kemal gitti. 3. ve 4. dokunulmazlık oyunlarını kaybeden mavi takım Batuhan ve Yaman'ı potaya gönderdi. Geçtiğimiz hafta kadın elemesinde mavi takımdan Begüm elenmişti. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...