ABD’li ünlü aktör geçirdiği motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
ABD’li ünlü aktör geçirdiği motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri

ABD’li ünlü oyuncu Treat Williams, dün geçirdiği motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetti. 71 yaşında ölen aktörün ailesi, acı haberi “Şu anda şoktayız ve büyük bir acı içindeyiz” sözleriyle duyurdu.

ABD’nin Vermont eyaletinde dün Hair filmi ve Everwood serisiyle tanınan Treat Williams, motosikletiyle seyir halindeyken kaza geçirdi. Ünlü oyuncunun ajansından yapılan açıklamada, kazada yaralanan 71 yaşındaki Williams’ın hayatını kaybettiği belirtildi. Williams’ın 15 yıllık menajeri Barry McPherson, oyuncunun kullandığı motosikletin bir arabayla çarpıştığını ve ünlü oyuncunun hayatını kaybettiğini doğruladı.

Olayla ilgili açıklama yapan İtfaiye şefi Jacob Gribble, kazanın bir otomobilin direksiyonunu Williams’ın motosikletine doğru kırmasıyla gerçekleştiğini, kazanın ardından New York’ta bir hastaneye kaldırılan Treat Williams tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını söyledi.

ABD’li ünlü aktör geçirdiği motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetti

Broadway müzikalinden uyarlanan 1979 tarihli Hair filmi ile üne kavuşan Williams, Everwood serisinde ise ailesini New York City'den Colorado'ya taşıyan bir beyin cerrahı olarak rol almıştı.

TREAT WILLIAMS KİMDİR?

Richard Treat Williams aktör ve yazardı. 1979 yapımı müzikal Hair ve Steven Spielberg'in 1941 filmindeki başrolleriyle tanındı. Daha sonra The Eagle Has Landed, Prince of the City, Once Upon a Time in America, The Late Shift ve 127 Hours filmlerinde rol aldı. 2002'den 2006'ya kadar Everwood adlı televizyon dizisinin başrolünde yer aldı ve iki kez Screen Actors Guild Awards'a aday gösterildi. Üç Altın Küre Ödülü, iki Satellite Ödülü ve bir Independent Spirit Ödülü'ne aday gösterildi.

ABD’li ünlü aktör geçirdiği motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetti

Treat Williams, 1988’den beri Pam Van Sant’le evliydi, çiftin Gill ve Elinor adında iki çocuğu vardı. Hollywood’dan uzakta, ailesiyle birlikte sakin ve huzurlu bir hayat seçen aktör Vermont’ta yaşıyordu. 

İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...