EYT'den emekli olan Özlem Yıldız, maaşını ne yaptığını açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
EYT'den emekli olan Özlem Yıldız, maaşını ne yaptığını açıkladı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü manken ve sunucu Özlem Yıldız, EYT'den emekli olduğunu söyleyerek emekli maaşını açıkladı. Yıldız, "25 yıllık emeğim" dediği maaşını harcamayarak biriktirdiğini ifade etti.

Başarılı manken ve sunucu Özlem Yıldız, Nişantaşı'nda gazeteciler ile sohbet etti. EYT'den emekli olan Yıldız, emekli maaşını açıkladı. Yıldız, 12 bin TL maaş aldığını belirterek biriktirdiğini söyledi. 

ÜNLÜ SUNUCU 12 BİN TL EMEKLİ MAAŞI ALDIĞINI AÇIKLADI

Ekranlarda "Konuştukça" programının sunuculuğunu üstlenen Özlem Yıldız, her cumartesi ve pazar günü izleyicilerin karşısına geçiyor. Başarılı sunucu Yıldız, alışveriş yaparken objektiflere takıldı. Gazetecilerle sohbet eden Yıldız, EYT'den emekli olduğunu söyleyerek 12 bin TL emekli maaşı aldığını açıkladı. Parasını daha çok makyaj malzemesi ve temizlik ürünlerine harcadığını söyleyen ünlü sunucu, emekli maaşını hiç harcamayarak biriktirdiğini ifade etti. 

EYT'den emekli olan Özlem Yıldız, maaşını ne yaptığını açıkladı

"EMEKLİ MAAŞIMI HARCAMIYORUM"

Yıldız, "EYT'li olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. 25 yılın sonunda nedir kazandığın derseniz EYT'li oldum. Matematik çok belli aslında. Para kazanmanın ne demek olduğunu hep oğluma da anlatmaya çalışıyorum. Doğal olarak da para harcarken elimiz titriyor. İndirimleri takip ediyoruz" dedi.

EYT maaşının yeni bağlandığını söyleyen Özlem Yıldız "12 bin TL alıyorum, hiç harcamıyorum, biriktiriyorum. Çünkü 0 25 yıllık emeğim. O bir uğur parası insanın harcamaya eli gitmiyor. Sadece ilk maaşımı sevdiklerime hediye alarak harcadım. Sonra biriktiriyorum" ifadelerini kullandı. 

EYT'den emekli olan Özlem Yıldız, maaşını ne yaptığını açıkladı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...