Kaya Çilingiroğlu peş peşe yumruk yedi, ilk yorum Hülya Avşar’dan geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Spora düşkünlüğüyle bilinen Kaya Çilingiroğlu, spor salonundan bir paylaşım yaptı. Çilingiroğlu’nun “En efektif mide antrenmanı, tavsiye ederim” notunu düştüğü videoya ilk yorum yapan kişi eski eşi Hülya Avşar oldu.

Hülya Avşar’ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu önceki gün spor salonundaydı. Ünlü iş insanı antrenman yaptığı sırada iki hocasına kendisini yumruklattı. Görüntülere dayanamayan Hülya Avşar’dan yorum gecikmedi.

8 YIL EVLİ KALDILAR

Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu, 1997 yılında nikah masasına oturmuştu. Çiftin evlilikleri devam ederken Kaya Çilingiroğlu, ‘Ferrari’ gafıyla ayrılığın fitilini ateşlemişti. O sıralar Hülya Avşar ile evli olan Çilingiroğlu, bir mekan çıkışında muhabirlerin “Az önce Ferrari ile gördük sizi, yeni bir araba mı aldınız?” sorusuna “Feraye’yi nereden göreceksiniz ya?” diyerek kendini ele vermişti. Bu gafla birlikte Çilingiroğlu’nun Avşar’ı aldattığı ortaya çıkmış, çift 2005 yılında yollarını ayırmıştı.

Kaya Çilingiroğlu peş peşe yumruk yedi, ilk yorum Hülya Avşar’dan geldi

AVŞAR KIZI KIYAMADI: BENİM CANIM YANDI

Her daim formuna özen gösteren Kaya Çilingiroğlu, dün akşam spor salonundan bir paylaşım yaptı. Ünlü isim iki spor hocasına kendisini yumruklattığı videoyu “En efektif mide antrenmanı. Tavsiye ederim” notuyla paylaştı. 

Karın bölgesine yumruklar yiyen Kaya Çilingiroğlu’na eski eşi Hülya Avşar kıyamadı. Videoyu yorumsuz bırakmayan Avşar, “Amanın gelmeyeyim oraya İbo, Bektaş. Benim Canım yandı” şeklinde tepki verdi. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...