Hazal Kaya’dan duygulandıran veda: Ağlıyorum sadece

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Hazal Kaya’dan duygulandıran veda: Ağlıyorum sadece

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü oyuncu Hazal Kaya’nın kedisi Leyla hayatını kaybetti. Sosyal medyadan kedisinin öldüğünü duyuran Kaya, duygusal bir mesaj paylaştı.

‘Adını Feriha Koydum’ , ‘Aşk-ı Memnu’ , ‘Pera Palas’ta Gece Yarısı’ gibi birçok dizide rol alan başarılı oyuncu Hazal Kaya, kedisi Leyla’nın kaybıyla sarsıldı. 

Duyarlılığı ve hassasiyeti ile bilinen oyuncu Hazal Kaya, ikinci kızının doğumuna gün sayarken, karnı burnunda depremzedelerin yardımına koşmuştu. Büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından 5 gün sonra doğum yapan Kaya, paylaştığı aile fotoğrafıyla yeniden anne olduğunu duyurmuştu. Altına ise “Kapkaranlık günlerde bize umut ışığı gibi gelen canım kızım, iyi ki doğdun! 40 gün nasıl geçti bilmiyorum” notunu düşmüştü. 

Hazal Kaya’dan duygulandıran veda: Ağlıyorum sadece

“HEPİMİZİ ÇOK SEVDİN”

Hazal Kaya, son olarak kedisinin ölümüyle yaşadığı üzüntüyü takipçileriyle paylaştı. Kaya’nın veda yazısı ise okuyanları duygulandırdı. 

Kedisi Leyla’nın yattığı yere bakıp ağladığını belirten Hazal Kaya, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Benim güzel kızım, 12 yıllık ev arkadaşım, Leyla’m. Yetişkin hayatımın tamamında sen vardın. Birlikte büyüdük, ailemiz büyüdü, çocuklara birlikte baktık, bir an olsun elimi bırakmadın, hepimizi çok sevdin. Teşekkür ederim benim güzelim. Yatağın hep yattığın yerine bakarak ağlıyorum sadece. Bu özlem hiç bitmeyecek biliyorum. Seni çok seviyorum.”

Hazal Kaya’dan duygulandıran veda: Ağlıyorum sadece

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...