Amerika’ya 5 milyon dolar kaçırdığı iddia edilen fenomen Eylül Öztürk sessizliğini bozdu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Dilan-Engin Polat’ın tutuklanmasının ardından gözler başka isimlere çevrilirken, fenomen Eylül Öztürk ve eşi Barış Kenan Özkan çeşitli iddialarla gündeme geldi. ABD’de peşin parayla 11 daire satın aldıkları ve ülkeden para kaçırdıkları ileri sürülen çift, iddialara cevap verdi.

‘Kara para aklama’ , ‘vergi kaçırma gibi iddialarla haklarında soruşturma başlatılan Dilan ve Engin Polat’ın şaşalı hayatları cezaevinde son buldu. Ünlü çiftin davası sonrası sürerken, 600’den fazla fenomen mercek altına alındı.

‘PEŞİN PARAYLA ABD’DE 11 DAİRE ALDI’ İDDİASI

Güzellik merkezleri bulunan fenomen Eylül Öztürk ve Barış Kenan Özkan haklarında çıkan iddialarla gündeme oturdu. İkilinin Amerika’da peşin parayla 11 daire satın aldığı, İstanbul Florya’da çok sayıda lüks villanın sahibi olduğu ileri sürüldü. İkilinin bu söylentiler ortaya çıkınca daireleri yakınlarının üzerine geçirdikleri iddia edildi. Birkaç yıl önce Amerika’ya yerleşen çiftin ayrıca Türkiye’den 5 milyon dolar (143 milyon TL) para kaçırdığı da söylentiler arasında.

Amerika’ya 5 milyon dolar kaçırdığı iddia edilen fenomen Eylül Öztürk sessizliğini bozdu

“AÇIKLAMAMIN BİR HÜKMÜ OLACAK MI?”

Geçmişte Dilan-Engin Polat çiftiyle yakınlığıyla bilinen Eylül Öztürk, söz konusu iddialara sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. Öztürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Benden gündemle ilgili açıklama yapmamı bekliyorsunuz arkadaşlar ama ben ne açıklama yapayım. Benim yaptığım açıklamanın herhangi bir hükmü olacak mı bu insanlar nezdinde mesela? O öyle değil, böyle desem… İnanacaklar mı? İnanmayacaklar… Şu anda benimle ilgili kuşku duyan bir takipçim varsa, ben ya o iş öyle değil böyle desem bana inanacak mısınız? İnanmayacaksınız. Bütün bu sürece bir bakın. Kimlerle ilgili neler söylendi, neler yapıldı… Herkes çıktı bir açıklama yaptı. İnandılar mı, inanmadılar. 5 evle başladık, 24 ev oldu, sonra 11’e düştü.”

Amerika’ya 5 milyon dolar kaçırdığı iddia edilen fenomen Eylül Öztürk sessizliğini bozdu

“YALANIN SINIRI YOK, HANGİ BİRİNE CEVAP VEREYİM”

“Bilmiyorum ki ne demem lazım, ne bekliyorsunuz benden. Bekleyelim zaten zaman her şeyi gösterir. Benim zaten bu zamana kadar magazinle hiç alakam olmadığını öğrenmiş olmanız gerekiyor, kendi takipçilerim adına söylüyorum. Çünkü beni hiç tanımadan hesabıma gelenler var. İzlenmelerim de arttı bu arada. Hoş gelmişler… Biraz takip etsinler bakalım beni nasıl bir hayatım var. Çünkü zaten beni takip edenler biliyor benim tarzımı. Onun dışında yalanın sınırı yok. Hangi birine cevap vereyim.”

Öztürk’ün açıklamasına dair video sosyal medyada yayılınca yorumlar gecikmedi. Bazı kullanıcılar “Bir şey yoksa alnınız açıksa İstanbul Havalimanı’na inmenizi bekliyoruz.” , “Tabii ki inanmayacağız, kendini savunanların hangisi haklı? Hepsi cezaevinde. Siz de gideceksiniz!” şeklinde yorumlar yaptı.

Amerika’ya 5 milyon dolar kaçırdığı iddia edilen fenomen Eylül Öztürk sessizliğini bozdu

2019'da Dilan Polat'ın çektiği karede, Eylül Öztürk, eşi Barış Kenan Özkan ve birçok fenomen bulunuyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...