Yasak Elma’nın yıldız oyuncusu Eda Ece yeni projesini duyurdu!

Düzenleyen:
Yasak Elma’nın yıldız oyuncusu Eda Ece yeni projesini duyurdu!

MAGAZİN Haberleri

Yasak Elma dizisindeki performansıyla gözleri üstüne çeken ünlü oyuncu Eda Ece, sosyal medya hesabından hayranlarını şaşırtan bir açıklama yaptı. Eda Ece, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni bir yarışma programına başladığını açıkladı. Ece’nin açıklaması hayranlarını şaşırttı ve mutlu etti.

Yasak Elma dizinde rol alan Eda Ece, sosyal medya hesabından herkesi şaşırtan bir açıklama yaptı. Ece, paylaşımında yeni bir yarışma programına başladığını duyurdu. 

YENİ BİR PROGRAMA BAŞLIYOR 

Eda Ece sosyal medya hesabından müjdeyi verdi. Ece, yeni bir programa başladığını şu sözlerle duyurdu: "Evet nereden başlasam! Pandemi daha olmadan önce Meltem hanımcım bana tüm dünyada olan şahane bir yarışma teklif etmişti. Sonra dünya durdu derken, bir sürü zaman ve olaydan sonra işte buradayız başladık!!!!!! Benim için de hayatımda bir ilk. Yeni yarışmamız yakında başlıyor! Detaylar daha sonra. Bu kadarını bile paylaşmayacaktım ama dayanamadım. Beklemede kalın! Çok heyecanlıyım!!!!! Not: Renkli eyeliner bizim işimiz! Bütün bunları çok önceden hayal etmiştim, şimdi birbir yapacağız sırf sizin için!"

Yasak Elma’nın yıldız oyuncusu Eda Ece yeni projesini duyurdu!

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...