Zafer Algöz babasının cenazesinde tabutu omzunda taşıdı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ünlü oyuncu Zafer Algöz, annesinin ölümünden 24 gün sonra babası Cevdet Algöz'ü de kaybetti. Bugün yapılan cenaze töreninde zor anlar yaşayan ve gözyaşlarına hakim olamayan Zafer Algöz, törenin ardından babasının tabutunu omuzladı.

Zafer Algöz, 24 gün arayla iki büyük acı yaşadı. Bir süre önce annesini kaybeden Algöz, bugün babasını toprağa verdi. 

Zafer Algöz babasının cenazesinde tabutu omzunda taşıdı - 1. Resim

CENAZEDE DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Tedavi gördüğü Burhaniye Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde hayatını kaybeden 87 yaşındaki Cevdet Algöz için Burhaniye Koca Camii'nde tören düzenlendi. 

Zafer Algöz babasının cenazesinde tabutu omzunda taşıdı - 2. Resim

24 gün önce vefat eden annesi Güner Algöz'ün ardından babasını da kaybeden ünlü oyuncu Zafer Algöz, cami avlusunda taziyeleri kabul etti. 

Cenazeye oyuncu Zafer Algöz'ün sanatçı dostları Erkan Can, Bülent Şakrak, Hüsnü Şenlendirici, Can Yılmaz, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, ailesi ve yakınları katıldı. Öğlen namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından sanatçı Zafer Algöz'ün babası, yakınları ve sevenlerinin gözyaşları arasında Geriş Mezarlığı'nda defnedildi.

Zafer Algöz babasının cenazesinde tabutu omzunda taşıdı - 3. Resim

“65 YILLIK AŞIKLAR CENNETTE BULUŞTU”

Algöz'ün 24 gün arayla vefat eden anne ve babası uzun yıllardır Burhaniye'de yaşıyordu.

Öte yandan Zafer Algöz, acı haberi sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Duygularını Instagram’dan dile getiren Algöz, paylaştığı fotoğrafın altına “Başımız sağ olsun… Sevgili annemizin ardından 24 gün sonra babamız Cevdet Algöz’ü de kaybettik… 65 yıllık aşıklar cennette buluştular. Cekko babamızı 4-Nisan Perşembe öğle namazını müteakiben Balıkesir Burhaniye Koca camiinden uğurlayacağız. Geriş kabristanında defnedeceğiz. Sevenlerinin başı sağ olsun. Rabbim mekanını cennet eylesin” notunu düşmüştü.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...