Kan donduran olay: Dadı Meryem 8 yaşındaki kızı diri diri gömmüş! Esra Erol korkunç cinayeti anlattı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

ATV’nin gündüz kuşağı programı Esra Erol’da yaşanan bir olay izleyenlerin kanını dondurdu. Programa katılan dadı Meryem’in bakıcılığını yaptığı 8 yaşındaki küçük kızı diri diri toprağa gömdüğü ortaya çıktı.

Esra Erol’un programına 6 yıllık eşi Rabia Altun’la aralarında yaşanan krizi çözmek için katılan Mehmet Altun’un ilişkisi olduğu iddia edilen dadı Meryem hakkında ortaya çıkan gerçek şoke etti.

Esra Erol’un programına konuk olan Mehmet Altun, 6 yıllık eşiyle barışmak istediğini belirterek Erol’dan yardım talep etti. Eşini 15 kez aldatan Altun, evliliğin bitme nedeni olarak kayınpederini gösterdi. Mehmet Altun’un eşi Rabia Altun ise eşinin kendisini çocuklarının bakıcısı Meryem ile aldattığını öne sürdü. Programın akışında ise dadı Meryem ile ilgili bir gerçek herkesi şaşkına çevirdi. 

Dadı Meryem’e Esra Erol, “Sizin gizlediğiniz şeyler var mı?” diye sordu. Meryem ise “Yok” diye cevap verdi. Bunun üzerine Esra Erol, ihbar hattına bir mesaj geldiğini belirterek Dadı Meryem’e işlediği suçu sordu. 

“CİNAYET SUÇUNDAN 9 YIL YATTIM”

“Cinayet suçundan 9 yıl yattım” diyen Meryem izleyenleri şoke etti. Esra Erol, “Beni burada ilgilendiren senin mesleğin değil. Senin dadılık yapmak istemen. Geçmişte işlemiş olduğun cinayette ölen 8 yaşındaki bir kız çocuğu. Sen bununla ilgili yargılanmışsın ama sen çocukların yanına yaklaşmamalısın” deyince stüdyo buz kesti. 

Kan donduran olay: Dadı Meryem 8 yaşındaki kızı diri diri gömmüş! Esra Erol korkunç cinayeti anlattı - 1. Resim

ESRA EROL DETAYLARI ANLATTI

Olayın detaylarını anlatan Esra Erol “Çocuk gömülü bulunuyor. Kazı yapılmış. Jandarma köpekleri araştırma yapıyor. Kimsenin yaşamadığı bir binada çocuk gömülü bulunmuş” dedi.

Meryem ise “O olay olduğunda ben 16 yaşındaydım. Kazayla ilgili olan bir durum” sözleriyle kendini savundu.

Kan donduran olay: Dadı Meryem 8 yaşındaki kızı diri diri gömmüş! Esra Erol korkunç cinayeti anlattı - 2. Resim

“SUÇU İŞLEDİĞİNİZ SABİT”

Programda bulunan avukat ise “15-18 yaş arasında olmanız bir şey fark ettirmiyor. Türk ceza kanunumuza göre cezada indirim sebebi. 18 yaşından gün almamış bir çocuk ağırlatılmış müebbet hapis cezasını gerektiren bir suç işlerse kanun koyucu cezada indirim yapıyor. Siz 22 yıl ceza almışsınız, 9 yıl yatmışsınız. Yani suçu işlediğiniz sabit” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...