CHP'li belediyeler borç batağında! YRP lideri Fatih Erbakan'dan "dolarla yüksek faiz" iddiası

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
CHP'li belediyeler borç batağında! YRP lideri Fatih Erbakan'dan "dolarla yüksek faiz" iddiası

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, CHP'li belediyeler için dikkat çeken iddiada bulundu. Erbakan, CHP'li belediyelerin yüksek dolarla borçlandığını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, CHP’li belediyelerin borç batağında olduğunu söyledi. Erbakan, CHP'li belediyelerin, dünyanın en yüksek dolar faiziyle borçlandığını belirterek, o borçların zam yapılarak milletten çıkarttıklarını söyledi.

MHP'Yİ YAKALADIK SIRADA İYİ PARTİ VAR

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, yerel seçim çalışmalarına Karabük'te devam etti. Karabük belediye başkan adaylarına destek için Kemal Güneş Caddesi'nde düzenlenen mitingde konuşan Erbakan, "Milliyetçi Hareket Partisi’ni üye sayısı anlamında yakaladık. 480 binlerdeydiler. Onları ve 500 bin seviyesindeki İYİ Parti'yi de şu 15 gün içerisinde geçeceğiz ve Türkiye'nin üye sayısı bakımından en büyük üçüncü siyasi partisi olarak seçimlere gireceğiz” dedi.

2028'DE İKTİDAR OLACAĞIZ

31 Mart'ta, ardından da 2028 yılında iktidar olacaklarını ifade eden Erbakan, “Meydanlar, caddeler, sokaklar, milletimiz ‘Yeniden Refah’ diyor. Trakya'dan Anadolu'ya, doğusundan batısına bütün bir millet topyekun ‘Yeniden Refah’ diyor. Akın akın, fecir fecir Yeniden Refah’a koşuyor. Bu seçimlerin parlayan yıldızı Yeniden Refah Partisi’dir. Bu seçimlerde oylarını arttıracak tek partidir diyorlar” şeklinde konuştu.

"CHP'Lİ BELEDİYELER YÜKSEK DOLAR FAİZİYLE BORÇLANIYOR'

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yüksek faizle dolarla borçlandığını söyleyen Erbakan, “Böyle bir noktada CHP’ye mi gidecek? CHP’nin belediyecilikte ne yaptığı zaten ortada. 1980’den 1994’e kadar çöp, çamur çukuruna batırdılar şehirlerimizi. Bu millet 1994’te koşa koşa o belediyeleri Refah Partisi'ne teslim etti. Canını SHP-CHP anlayışından zor kurtardı. Bugün de yine CHP’nin belediyeleri dünyanın en yüksek dolar faiziyle borçlanıyor. Belediyeleri boğazına kadar borca batırıyor ve o borcun faizini de millete yaptığı hizmetlere zam yaparak milletten çıkarıyor. Onun için yağmurdan kaçarken doluya tutulmayacağız” dedi.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
SIDDIK 18 Mart 2024 05:41

Yeniden rp partisi ak mhp ile hareket etmeliydi o zaman oyunu arttırırdı

kemal karaoğlu17 Mart 2024 21:52

ben çanakkaleliyim sokaklarda öyle çok yrp li göremiyorum yok

Sonraki Haber Yükleniyor...