Kemal Kılıçdaroğlu: İktidara gelince Filistin’i çözerim

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Kemal Kılıçdaroğlu: İktidara gelince Filistin’i çözerim

Politika Haberleri  / HABER MERKEZİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 4-5 Kasım tarihlerinde yapılacak kurultayı öncesi son grup toplantısında konuştu.

HABER MERKEZİ ANKARA - Kılıçdaroğlu, cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla CHP’li belediyelerin 10 milyonu aşan vatandaşın katılımıyla 750’yi bulan konser düzenlediğini, etkinliklerin yıl sonuna kadar devam edeceğini söyledi. İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına da değinen Kemal Kılıçdaroğlu “Filistin’de kan akıyor. Başkenti Kudüs olan bir Filistin’i her zaman her yerde destekliyoruz. Beyefendi miting yapıyor. Senin ne işin var mitingde? İktidarı bize devret, Filistin sorunu nasıl çözülürmüş o zaman göreceksin. Orta Doğu’ya barış ve huzur nasıl gelecekmiş o zaman göreceksin. Orta Doğu Barış ve İş Birliği Teşkilatını kuracağız. Burnumuzun dibindeki halkların kavga etmesini istemiyoruz” dedi.

CHP, İSVEÇ'İN NATO ÜYELİĞİNİ DESTEKLEYECEK

İsveç’in NATO üyeliği konusunda CHP’nin izleyeceği tavır, dün basına kapalı toplantıda ele alındı. Türkiye’nin eski ABD Büyükelçisi, CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan, milletvekillerine İsveç’in NATO üyeliğine dair süreçle ilgili bilgi verdi. Teröristlerin iadesi noktasında Türkiye’nin arzu ettiği adımların atılmadığını hatırlatan Tan, buna rağmen İsveç’in üyeliğinden Türkiye’nin de kazanımları olacağını kaydetti. CHP’li vekillerin İsveç’in üyeliğiyle ilgili protokolün desteklenmesi yönünde görüş bildirdikleri belirtildi.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hasan 2 Kasım 2023 08:27

Hâlâ iktidar didi rüyadamı bu adam yoksa hayalmi koruyor

Sonraki Haber Yükleniyor...