Kılıçdaroğlu, Bakan Yerlikaya'yı yeniden takdir etti: Ülkesini seven herkes ona destek versin

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Kılıçdaroğlu, Bakan Yerlikaya'yı yeniden takdir etti: Ülkesini seven herkes ona destek versin

Politika Haberleri  / Haber Merkezi

CHP lideri Kılıçdaroğlu Bakan Yerlikaya'yı uyuşturucu ve suç örgütleriyle ilgili çalışmalarından ötürü bir kez daha takdir etti. Kılıçdaroğlu yeni açıklamasında "Ülkesini seven herkes ona destek versin" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu son dönemde uyuşturucu baronları ve suç örgütleriyle mücadelesiyle öne çıkan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya destek istedi. 

Yerlikaya'ya övgü dolu sözler sarf eden Kılıçdaroğlu, "Ülkesini seven herkes ona destek versin" şeklinde konuştu.

Sözcü'den İpek Özbey'e konuşan Kılıçdaroğlu, "Yeni İçişleri Bakanı kararlılıkla bu işin üzerine yürüyor. Umarım yürümeye devam eder, o yürekli polislere cesaret verir. Uyuşturucu sorunu milli güvenlik sorununa dönüştü. Bütün sınırlar yolgeçen hanına döndü. Bir bakanın tek başına yapabileceği bir şey mi, bilmiyorum. Ülkesini seven herkes Yerlikaya'ya destek versin" ifadelerini kullandı. 

DAHA ÖNCE DE TAKDİR ETMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce de Bakan Yerlikaya'yı çalışmalarından ötürü övmüştü. Kılıçdaroğlu Ankara'daki terör saldırısı girişimi sonrası CHP Meclis Grup Toplantısı'nda yaptığı açıklamada "Teröre karşı olmak hepimizin ortak görevidir. O nedenle ortak tepki vermek hepimizin temel görevlerinden birisidir" dedi. Açıklamasının devamında Kılıçdaroğlu, "Pazar sabahı İçişleri Bakanımızı aradım, olay hakkında bilgi aldım. Uyuşturucu baronlarına yönelik operasyonlar nedeniyle altını çizmek istiyorum teşekkür ettim" demişti. 

AKŞENER DE DESTEK VERMİŞTİ 

İYİ Parti lideri Meral Akşener de haftalar önce partisinin grup toplantısında suç örgütlerine karşı yürütülen operasyonlar için İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya teşekkür etmişti.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...