Benfica 38. kez Portekiz şampiyonu! Roger Schmidt ilk sezonunda başardı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Benfica 38. kez Portekiz şampiyonu! Roger Schmidt ilk sezonunda başardı

SPOR Haberleri

Benfica, Portekiz Premier Ligi’nin son haftasında Santa Clara’yı 3-0 mağlup ederek 4 yıl sonraşampiyonluğunu ilan etti. Kırmızı-beyazlılar, 2018-19 sezonun ardından 4 yıl sonra 38. şampiyonluğunu elde etti. Benfica’nın 56 yaşındaki Alman Teknik Direktörü Roger Schmidt, görevindeki ilk yılında Portekiz ekibiyle ilk zaferine ulaştı.

Portekiz Ligi’nin son haftasında lider Benfica ile Santa Clara, Estadio da Luz Stadı’nda karşı karşıya geldi. Benfica, Santa Clara’yı 3-0 yenerek şampiyon oldu.

Ev sahibin gollerini 7. dakikada Goncalo Ramos, 28. dakikada Rafa Silva ve 60. dakikada penaltıdan Alejandro Grimaldo kaydetti. 

Bu galibiyetle puanını 87'ye çıkaran Benfica, en yakın takipçisi Porto'nun 2 puan önünde şampiyonluk ipini göğüsledi.

https://twitter.com/SLBenfica/status/1662534837436022784

ROGER SCHMİT İLK SEZONUNDA BAŞARDI

Kırmızı-beyazlılar, 2018-2019 sezonun ardından 4 yıl sonra 38. şampiyonluğunu elde etti. Ayrıca Benfica’nın 56 yaşındaki Alman Teknik Direktörü Roger Schmidt, görevindeki ilk yılında Portekiz ekibiyle ilk zaferine ulaştı.

Benfica 38. kez Portekiz şampiyonu! Roger Schmidt ilk sezonunda başardı

Roger Schmidt'in şampiyonluk sevinci.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...