Bernardo Silva: Jorge Jesus Benfica'da hayallerimi yıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bernardo Silva: Jorge Jesus Benfica'da hayallerimi yıktı

SPOR Haberleri

Manchester City'nin Portekizli yıldızı Bernardo Silva, Benfica'da oynadığı dönem kendisiyle ilgilenmeyen Jorge Jesus'a Fransız medyası aracılığıyla sitemlerini iletti! 28 yaşındaki yıldız futbolcu taraftarı olduğu Benfica'da Jesus'un teknik direktörlük yaptığı dönem fazla forma şansı bulamazken önce Monaco, ardından da Premier League devi Manchester City'de dünyanın en iyileri arasın girmişti.

Bernardo Silva, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'a salladı! 28 yaşındaki Portekizli yıldız eski hocası için "Jorge Jesus beni yedeklerde bile görmek istemedi. Benfica’dan ayrılmak hayatımda aldığım en zor karar oldu" dedi.

Manchester City'nin 2017 yazında AS Monaco'dan 50 milyon euro bonservis ödeyerek aldığı Bernardo Silva, Jorge Jesus döneminde Benfica'da ilk 11'e girmekte zorlanıyordu.

HAYATININ EN ZOR KARARI

Bernardo Silva Fransız basınında yer alan röportajında Jesus için şunları söyledi: 

"Hayalim hiçbir zaman Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak olmadı. Çocukluğumdan beri en büyük hayalim Benfica forması giymekti. Yine de bunu sadece üç maçta gerçekleştirebildim. Jorge Jesus beni yedeklerde bile görmek istemedi. Benfica’dan ayrılmak hayatımda aldığım en zor karar oldu."

Bernardo Silva: Jorge Jesus Benfica'da hayallerimi yıktı

Benfica altyapısından yetişen Bernardo Silva bir türlü Jesus'un gözüne giremedi ama dünya yıldızı oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...