Arjantinli teknik direktör Marcelo Bielsa Uruguay Milli Takımı'nın başına geçti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Arjantinli teknik direktör Marcelo Bielsa Uruguay Milli Takımı'nın başına geçti

SPOR Haberleri

Leeds United'dan ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan ünlü teknik direktör Marcelo Bielsa, Uruguay Milli Takımı'nın başına geçti. Uruguay Futbol Federasyonu, milli takım teknik direktörlüğü için 67 yaşındaki Arjantinli teknik adam Marcelo Bielsa ile anlaştıklarını resmen açıkladı.

Uruguay Futbol Federasyonu, milli takım teknik direktörlük görevine Marcelo Bielsa'nın getirildiğini duyurdu.

Uruguay Futbol Federasyonu'nun Twitter hesabından yapılan paylaşımda Bielsa'nın 2026 Haziran ayına kadar Uruguay'ın başında olacağı belirtildi. Marcelo Bielsa, çarşamba günü Uruguay'ın Montevideo şehrinde bulunan Estadio Centenario'da taraftarlara takdim edilecek.

https://twitter.com/Uruguay/status/1658238727188103169

LEEDS UNİTED'DAN KOVULMUŞTU

Son olarak İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leeds United'ı çalıştıran Bielsa, teknik direktörlük kariyerinde sırasıyla Newell's Old Boys, Atlas, CF America, Velez, Espanyol, Arjantin, Şili, Athletic Bilbao, Marsilya ve Lille'de görev aldı.

Bielsa'nın ilk hedefi Uruguay'ı Copa America şampiyonu yapmak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...