İngiliz sol açık Ryan Kent Fenerbahçe'de, Diego Rossi'ye yol göründü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İngiliz sol açık Ryan Kent Fenerbahçe'de, Diego Rossi'ye yol göründü

SPOR Haberleri

İskoç devi Rangers'la sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Ryan Kent, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. Sarı-Lacivertliler 11 milyon euro piyasa değeri bulunan 26 yaşındaki İngiliz sol açığı bedavaya kadrosuna kattı. Rangers'tan Ryan Kent ile ön sözleşme yapan sarı lacivertliler, aynı mevkide görev yapan Rossi için gelecek tekliflere açık.

Fenerbahçe, Rangers forması giyen Ryan Kent’i kadrosuna katıyor. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Rıdvan Yılmaz ve Kenny Miller’dan Türkiye için olumlu referans alan İngiliz sol açık, Sarı-Lacivertliler'le anlaşmaya vardı.

İskoç devi Rangers'ın 2019 yazında Liverpool'dan 7.52 milyon euro bonservisle tapusunu aldığı 26 yaşındaki Ryan Kent, takımının UEFA Avrupa Ligi'nde final oynadığı sezon dikkatleri üzerine çekmişti.

Liverpool altyapısından yetişen Kent, bu sezon İskoç Ligi'nde 3 gol, 10 asistlik bir skor katkısı sağladı. 

İngiliz sol açık Ryan Kent Fenerbahçe'de, Diego Rossi'ye yol göründü

Kent'in güncel piyasa değeri 11 milyon euro ancak sezon sonunda Fenerbahçe'ye bedava gelecek.

DİEGO ROSSİ GİDİYOR

Fenerbahçe'nin Uruguaylı sol kanat hücumcusu Diego Rossi'nin yaz transfer döneminde satılacağı iddia edildi. Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Rangers'tan Ryan Kent ile ön sözleşme yapan sarı lacivertliler, aynı mevkide görev yapan Rossi için gelecek tekliflere açık olacak.

Uruguaylı futbolcu için özellikle Brezilya kulüplerinin istekli olduğu, şimdiye kadar en yükseği 5 milyon euro olan birçok teklifin geldiği ileri sürüldü. 2025 yılına kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan Diego Rossi için sarı lacivertli yönetimin bonservis beklentisi 10 milyon euro.

Bu sezon Fenerbahçe'de 46 maça çıkan Rossi 4 kez fileleri havalandırırken, 11 defa da asist yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...