Galatasaray’da Fernando Muslera krizi! Yönetim anlaşma sağlayamadı, o takıma transfer olabilir

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galatasaray’da Fernando Muslera krizi! Yönetim anlaşma sağlayamadı, o takıma transfer olabilir

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Uzun yıllardır Galatasaray’ın kalesini koruyan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın sözleşmesi bu sezon bitiyor. Sarı-kırmızılı yönetim deneyimli kaleci ile sözleşme uzatmak için görüşmelere başladı ancak henüz bir sonuca varılmadı. Eğer bir anlaşma sağlanmazsa Muslera, sene sonunda ülkesine döneceği ileri sürüldü.

Tam 13 yıldır Galatasaray’ın kalesini gole kapatan Fernando Muslera’nın sene sonunda sözleşmesi sona eriyor. Sarı-Kırmızılı yönetim Uruguaylı kaleci ile sözleşme uzatmak istiyor ancak yapılan görüşmeler henüz sonuç bulamadı. Taraftarlar Muslera’nın kalmasını istiyor ancak net bir karara varılabilmiş değil. 

GALATASARAY’DA FERNANDO MUSLERA KRİZİ 

Galatasaray ile tam 15 kupa kaldıran Fernando Muslera'nın sözleşmesi sezon sonu sona eriyor. Taraftarlar yıldız oyuncunun kalmasını istiyor ancak sarı-kırmızı yönetim henüz resmi bir açıklama yapmadı. 

Galatasaray’da Fernando Muslera krizi! Yönetim anlaşma sağlayamadı, o takıma transfer olabilir - 1. Resim

Adı sık sık transfer listelerinde anılan Muslera için harekete geçen sarı-kırmızılı yönetimin teklifi belli oldu. Sarı-kırmızılı kulübün Muslera’ya teklifi 1.5 milyon euro ve sözleşme süresinin 1+1 yıl olması planlanıyor.

YÖNETİMLE ANLAŞMAYA VARAMADI 

Ancak Uruguaylı file bekçisi yönetimden 2.2 milyon Euro artı 2+1 senelik kontrat istiyor. Galatasaray ise bu teklife çok olumlu bakmadığı için pazarlık yapmak istiyor. Mutabakata varılamazsa, 37 yaşındaki file bekçisinin sezon sonunda ülkesine dönerek çocuklarının eğitimini Uruguay’da sürdüreceği iddia ediliyor.

Galatasaray’da Fernando Muslera krizi! Yönetim anlaşma sağlayamadı, o takıma transfer olabilir - 2. Resim

SÜPER LİG TAKIMINA TRANSFER OLABİLİR 

Öte yandan Muslera’nın Galatasaray ile anlaşamazsa Eyüpspor ile anlaşabileceği iddia ediliyor. Arda Turan’ın Uruguaylı file bekçisini kadroya katmak istediği ifade edildi. 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...