Real Madrid'den Arda Güler’e sürpriz doğum günü hediyesi! Carlo Ancelotti ‘Hazır ol’ diyerek duyurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Real Madrid'den Arda Güler’e sürpriz doğum günü hediyesi! Carlo Ancelotti ‘Hazır ol’ diyerek duyurdu

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe’den İspanya devi Real Madrid’de 20 milyon Euro karşılığında transfer olan Arda Güler’in geleceği tartışılmaya devam ediyor. 6 aylık sakatlığının ardından sahalara geri dönen milli yıldız bir türlü forma şansı bulamıyor. İtalyan hoca Carlo Ancelotti’den gelen haber ise Arda Güler’i sevince boğdu. Real Madrid'den Arda Güler’e sürpriz doğum günü hediyesi. Sevilla maçında ilk 11’de yer alacak.

Büyük umutlarla Real Madrid’de transfer olan Arda Güler, bugün tam 19 yaşına girdi. Uzun bir süre sakatlık geçiren Güler, uzun bir aranın ardından tekrardan sahalara döndü. Bir türlü forma şansı bulamayan Arda Güler’e Real Madrid'den büyük bir sürpriz geldi. Carlo Ancelotti, genç yetenekle görüşme gerçekleştirdi ve hazır ol mesajı verdi. 

CARLO ANCELOTTI ‘HAZIR OL’ DEDİ VE GÜZEL HABERİ VERDİ 

La Liga'nın 26. haftasında sahasında Sevilla'yı ağırlayacak Real Madrid'de sıcak Arda Güler gelişmesi yaşandı. Real Madrid'i çok yakından takip eden Planeta Realmadrid adlı internet sitesinde yer alan habere göre; Ancelotti, Sevilla maçı öncesi Arda Güler'le bir görüşme gerçekleştirdi ve hazır ol mesajı verdiği öne sürüldü. 

Real Madrid'den Arda Güler’e sürpriz doğum günü hediyesi! Carlo Ancelotti ‘Hazır ol’ diyerek duyurdu - 1. Resim

KRİTİK MAÇTA İLK 11’DE YER ALACAK

İtalyan teknik adam, Milli yıldıza şu sözleri söyledi: "Sana şunu söylemek isterim ki süre alacaksın. İlk 11'de mi yoksa yedek mi olursun bilmiyorum ama oynayacaksın"

REAL MADRİD’DEN TÜRKÇE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Öte yandan Arda Güler, bugün tam 19 yaşına girmiş oldu. Genç yeteneğin doğum gününe kayıtsız kalmayan Real Madrid, resmi Instagram hesabından Arda Güler’in fotoğrafını paylaşarak ‘Doğum günü kutlu olsun’ mesajını verdi.

İşte Real Madrid’din Arda Güler paylaşımı; 

Real Madrid'den Arda Güler’e sürpriz doğum günü hediyesi! Carlo Ancelotti ‘Hazır ol’ diyerek duyurdu - 2. Resim

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...