Galatasaray'da Torreira sancısı: Lazio kancayı taktı

- Güncelleme:
Galatasaray'da Torreira sancısı: Lazio kancayı taktı

Spor Haberleri

Atom karıncanın menajeri, sarı kırmızılı kulüp her ne kadar satmak istemese de İtalyan ekibinin teklifini alıp yönetime ileteceğini söyledi ve kafaları karıştırdı

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Son şampiyon Galatasaray’da yeni sezonda nasıl bir kadro mühendisliği olacak? Yönetimin amacı belli; mevcut kadro büyük oranda korunacak ve bunlara kaliteli önemli takviyeler yapılacak. Öncelik kiralık yıldızlar Mauro İcardi ve Milot Rachica’nın bonservislerini almaktı. Bu doğrultuda ikili için uzun süredir ciddi girişimler söz konusu. Boey ve Nelsson gibi isimler de Avrupa kulüplerinin iştahını kabartırken kalacağı düşünülen Lucas Torreira konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı.

SATILIK DEĞİL ANCAK...

Sezon başında takıma katılan ve kısa sürede hem teknik direktör Okan Buruk’un vazgeçilmezi olan hem de taraftarların gönlüne taht kuran Torreira’nın menajeri Pablo Bentancur, İtalyan basınına kafa karıştıracak açıklamalar yaptı. Bentancur, oyuncusu için Lazio ile bir görüşme yapacaklarını belirterek “Lucas, İtalya’yı hep sevdi. Lazio da Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak. Galatasaray her ne kadar satmayı düşünmese de tekliflerini alıp, ileteceğim” dedi. Torreira olayı soru işaretine döndü.

BİR SEZON DAHA DEMİŞTİ

Uruguaylı yıldız tatile gitmeden önce en azından bir sezon daha sarı kırmızılı kulüpte kalacağının garantisini vermiş, yönetim cephesi ise "atom karınca"sını satmayacağını defalarca dile getirmişti.

OLMAZSA OLMAZ

Bu sezon 31 lig maçında 2.420 dakika süre alan Torreira uzun süredir Lazio’nun radarındaydı. Lazio'nun hocası Maurizio Sarri'nin yönetimine verdiği raporda yıldız isim için "Olmazsa olmaz" raporu verdiği belirtiliyor.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...