Aslan’ın rüyası Leandro Paredes

- Güncelleme:
Aslan’ın rüyası Leandro Paredes

Spor Haberleri

Geçen sezonu Juventus’ta kiralık olarak geçiren Arjantinli yıldız, ülke basınına Avrupa’da kalmak istediğini açıkladı. Galatasaray PSG ile pazarlıklarını sürdürüyor

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Dursun Özbek yönetimi ilk görev yılında ulaştığı Süper Lig şampiyonluğu sonrası Avrupa’da da başarıya odaklandı. İlk hedefi olarak Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak olarak belirleyen Aslan kadrosunu güçlendirmek istiyor. Bir yandan İcardi ve Rashica’nın bonservislerini almak için mesai harcayan Cimbom, orta sahasına da yıldız bir takviye etmek için harekete geçti. Sarı kırmızılılar geniş bir liste içinde aday sayısını ikiye indirdi. Uzun süredir yakından takip edilen Leandro Paredes, Galatasaray’ın en çok istediği isim olarak ön plana çıkıyor.

EMRE CAN YOKLAMASI

PSG ile yakın ilişkiler kuran Aslan, İcardi ile birlikte iki yıldızı birden almak istiyor. Galatasaray’da Torreira ile orta sahada iyi bir ikili oluşturacağı düşünülen ünlü futbolcu, kariyerine Avrupa’da devam etmek istediğini söyledi. Diğer bir aday ise Dortmund ile olan sözleşmesinin son senesine giren Emre Can. Ancak Alman kulübünün Emre’yi iyi bir teklif gelmediği sürece bırakmayı düşünmemesi işleri zorlaştırıyor. Cimbom bu hafta İcardi tarafıyla yapacağı görüşme sonrası iki Arjantinli yıldız için Fransız ekibiyle masaya oturmayı planladı.

JUVE’DE 25 MAÇA ÇIKTI

Sezonu Juventus’ta kiralık olarak geçiren PSG’nin oyuncusu Leandro Paredes, Serie A’da 25 maçta 964 dakika süre buldu. 28 yaşındaki orta saha bir gol attı. Yıldız isim Arjantin basınına “Daha gencim. Şu anda Boca Juniors’a dönmeyi düşünmüyorum. Kariyerime Avrupa’da devam etmek istiyorum” diyerek, sarı kırmızılılara yeşil ışık yaktı. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...