İcardi'de umut ışığı

- Güncelleme:
İcardi'de umut ışığı

Spor Haberleri

Bonservisi PSG’de olan ve Arapların cazip tekliflerde bulunduğu Arjantinli forvetin eşi ve menajeri Wanda Nara, İstanbul’da kalmaya sıcak bakarak sarı kırmızılı kulüpten görüşme talep etti

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Son şampiyon Galatasaray, sezon başında PSG’den kiraladığı Mauro İcardi’nin bonservisini almak için uzun süredir mesai harcıyor. Sarı kırmızılılar hem Fransız ekibiyle hem de Arjantinli oyuncuyla pazarlıklarını sürdürüyor. Ancak son anda ortaya çıkan ve yıllık 30 milyon avroların dile getirildiği Arap takımlarından gelen teklifler sonrası İcardi’nin kafası karışmıştı. Arjantinli golcü her ne kadar İstanbul’da kariyerine devam etmek istediğini söylese de astronomik teklifler sonrası biraz Cimbom’dan uzaklaşır gibi göründü.

GÖRÜŞME HAFTAYA

Yönetim ise Şampiyonlar Ligi’ni düşünerek iddialı takım kurmak adına İcardi’yi elde tutmak için her türlü fedakârlığa hazırlandı, sponsorları devreye soktu. Taraftarın aşkının takımda tutulmasının zor olduğu görüşü ağırlık kazanmaya başlarken İcardi’nin eşi ve aynı zamanda menajeri Wanda Nara’dan bir haber geldi. Tatilde eşi İcardi ile durum değerlendirmesi yapan Nara, Galatasaray’a haber gönderip görüşme talep etti. Önümüzdeki hafta yapılacak görüşme, golcünün kalma ihtimalinin yüksek olduğuna yorumlandı.

HESAP TUTMADI

Bu sezon Süper Lig’de 24 maçta 22 gol bularak Galatasaray’ın şampiyonluğunda önemli rol oynayan Mauro İcardi’nin eşi Wanda Nara aslında Milano’ya dönmek istiyordu. Ancak Arabistan ihtimali ortaya çıkınca tercihini İstanbul’dan yana kullandığını gizlemiyor.

ZEMİNE BAKIM

Galatasaray’da Kemerburgaz Metin Oktay Tesislerine bu sene sonuna kadar taşınılmasının hesapları yapılırken, Florya’da da çalışmalar son sürat devam ediyor. 23. şampiyonluk kutlamaları sırasında zarar gören saha zemini komple değiştirilirken, sporcu alanlarında da yenileme yapılıyor.

DUBOIS GİTMEK İSTİYOR

Sezon başında Lyon’dan transfer edilen Leo Dubois, Sacha Boey’in gösterdiği performans sonrası yedek kulübesine demirlemişti. 28 yaşındaki sağ bek daha çok forma giymek adına yönetime ayrılmak isteğini iletti. Sarı kırmızılılar Dubois için gelecek teklifleri tatmin edici bulursa gidişine izin verecek.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...