Galatasaray'dan Salah açıklaması! Erden Timur: Yalandan da öte bir şey

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray'dan Salah açıklaması! Erden Timur: Yalandan da öte bir şey

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Liverpool'un süper golcüsü Mohamed Salah'ı transfer etmek için tüm imkanlarını seferber edeceği haber yalan çıktı. Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, “Tamamen palavra. Hiç alakamız olmadı. Adamın geçen yıl Liverpool’daki maaşı 18 milyon pound ve üç yıllık kontratı var. Salah konusu yalandan da öte bir şey" dedi.

Liverpool, Mısırlı yıldızı Muhammed Salah ile geçen yaz sözleşme yeniledi. İngiliz ekibi, 30 yaşındaki futbolcusuyla 3 yıllık sözleşme imzalayarak ayrılık spekülasyonlarına son verdi.

Harika bir sezon geçiren Salah yeni sözleşmesiyle haftada 400 bin pound kazanıyor. Bu rakam Mısırlı forveti Premier League'in Erling Haaland'dan sonra en yüksek kontrata sahip oyuncusu yaptı. Liverpool tarihinde hiçbir futbolcuya bu paralar verilmemişti.

GALATASARAY'A YAZDILAR

A Spor'un haberine göre Galatasaray, Mohamed Salah'ı transfer etmek için tüm imkanlarını seferber edecekti. Sarı-Kırmızılı taraftarlar arasında heyecana sebep olan bu haber yalan çıktı.

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, “Tamamen palavra. Hiç alakamız olmadı. Adamın geçen yıl Liverpool’daki maaşı 18 milyon pound ve üç yıllık kontratı var. Buna bonuslar, sponsorluklar dahil değil. Salah konusu yalandan da öte bir şey" dedi.

Timur'un sözlerini Fatih Altaylı YouTube kanalından aktardı.

https://twitter.com/LFC/status/1673317571905622016

Galatasaray'dan Salah açıklaması! Erden Timur: Yalandan da öte bir şey

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...