Galatasaray Arjantinli orta saha Leandro Paredes ile 4 yıllık anlaşma sağladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray Arjantinli orta saha Leandro Paredes ile 4 yıllık anlaşma sağladı

SPOR Haberleri

Galatasaray, Lazio'yla anlaşma üzere olan Lucas Torreira'nın yerini Arjantin Milli Takımı'ndan Leandro Paredes ile dolduruyor. 28 yaşındaki futbolcuyla yıllık 2.5 milyon euro'dan 4 yıllık anlaşma sağlandı. Galatasaray'ın PSG ile anlaşmasını bekleyen Arjantinli yıldız imza için İstanbul'a gelecek.

İtalya'ya geri dönmek istediği konuşulan Lucas Torreira'nın geleceğine ilişkin menajeri Bentancur'dan önemli açıklamalar geldi. Bentancur, gelecek hafta Lazio ile masaya oturacağını ve resmi görüşmelere başlayacağını açıkladı. Galatasaray'ın satışa en az 15 milyon eurodan onay vereceği ön görülüyor.

Sarı-Kırmızılılar, sezonun en etkili isimlerinden biri olan Lucas Torreira'nın yerini bir başka yıldız Leandro Paredes'le dolduruyor.

AÇIKLANMASI AN MESELESİ

Arjantin Milli Takımı ile 2022 Dünya Kupası şampiyonluğu yaşayan Paredes'in ülkesinden aldığı tekliflere rağmen Avrupa'da kalacağını açıklamıştı. 28 yaşındaki futbolcuyla yıllık 2.5 milyon euro'dan 4 yıllık anlaşma sağlandı. Galatasaray'ın PSG ile anlaşmasını bekleyen Arjantinli yıldız imza için İstanbul'a gelecek.

2017 yazında AS Roma'dan Zenit'e 27 milyon euroya transfer olan Paredes için PSG Ocak 2019'da 40 milyon euro ödemişti. Leandro Paredes geçen sezonu Juventus'ta kiralık geçirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...