Erden Timur: Edin Dzeko önce bize geldi, Galatasaray'ı istiyordu ama biz alamazdık!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Erden Timur: Edin Dzeko önce bize geldi, Galatasaray'ı istiyordu ama biz alamazdık!

SPOR Haberleri

Galatasaray'da transferin başındaki yönetici Erden Timur'un Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Edin Dzeko için söyledikleri Galatasaray & Fenerbahçe rekabetinde yeni bir tartışma başlattı. Timur'un iddiasına göre Boşnak yıldızın Türkiye'deki ilk tercihi Galatasaray'dı ancak Mauro Icardi yüzünden Sarı-Kırmızılılar bu transfere sıcak bakmadı ve futbolcuyu Fenerbahçe kaptı.

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Edin Dzeko'yla ilgili sözleri dikkat çekti. Galatasaraylı gazeteci Fatih Altaylı'nın YouTube kanalında Timur'un ağzından aktardıklarına göre, 37 yaşındaki Boşnak yıldızın Türkiye'deki ilk tercihi Galatasaray'dı.

"ICARDİ OLMASA ALIRDIK"

Altaylı, Erden Timur'un sözlerini şöyle aktardı:

"Icardi'ye Suudi Arabistan'dan çok iyi teklif yapıldı ama Avrupa'da özellikle de bizde kalmak istiyor. Bir yandan da bu iş için sponsor arıyoruz. Finansal Fair-Play elimizi kolumu bağladığı için sponsora ihtiyacımız var. Edin Dzeko iyi oyuncu. Dzeko önce bize geldi. Galatasaray'ı istiyordu ama biz alamazdık. Çünkü onu almak Icardi'den vazgeçmek demekti."

Erden Timur'un bu sözleri sosyal medyada tartışma başlattı. Fenerbahçe yıllık 4.2 Milyon euro karşılığında Edin Dzeko ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıklamıştı. 37 yaşındaki Boşnak yıldızın transferi geniş yankı uyandırdı. 

EDİN DZEKO: DOĞRU TAKIMDAYIM

Kendisini sarı-lacivertli renklere bağladıktan sonra Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulunan Dzeko, transfer konusunda doğru bir karar verdiğini belirterek "Harika duygular yaşıyorum. Fenerbahçe’nin büyük bir kulüp olduğunu zaten biliyordum ancak buraya geldikten sonra geçirdiğim kısa sürede çok doğru bir karar verdiğimi anladım ve sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ailesinin bir parçası olmaktan dolayı memnun olduğunu da ifade eden Bosna Hersekli golcü, sözlerini şöyle tamamladı:

“Muhteşem Fenerbahçe ailesinin bir parçası olduğum için mutlu ve gururluyum. Taraftarlarımıza şunu söylemem gerekiyor, oynayacağımız her maçta ve yapacağımız her antrenmanda elimden gelenin en iyisini yapacağım.”

Erden Timur: Edin Dzeko önce bize geldi, Galatasaray'ı istiyordu ama biz alamazdık!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...